A salgótarjáni rendőrök elfogták azt a 25 éves helyi lakost, aki az elmúlt egy hónapban több ingatlanba is betört és bántalmazta élettársát.

Több betörés

Az eljárás adatai szerint a 25 éves férfi 2021. december 31. és 2022. február 4. közötti időszakban összesen három sértett ingatlanába tört be. A terhelt a két ingatlan ajtaját kifeszítette, illetve az ablakot betörte, majd a helyiségeket átkutatta, és onnan alumíniumfelnit, gépkocsialkatrészt, készpénzt lopott el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Visszatért

Egy televíziót is előkészített az ablak alá elhelyezve, de azt elszállítani nem sikerült. A férfi három alkalommal tért vissza az egyik ingatlanba, amelybe a bejárati ajtót kifeszítve jutott be. Ebből az épületből gázpalackot, horganyzott csatornát, több méter kábelt és egyéb használati tárgyakat vitt el.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az élettársát is bántalmazta

Megalapozottan gyanúsítható a férfi azzal is, hogy 2022. január 24-én a délutáni órákban salgótarjáni otthonukban szóváltást követően élettársát kályhacsővel, balta nyelével és kézzel többször megütötte, majd az utcán téglával dobálta meg.

Könnyű sérülések

A nő a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett, de tekintettel a bántalmazás módjára és intenzitására, csak a véletlennek volt köszönhető a súlyosabb sérülés elmaradása, írja közleményében a rendőrség.

Őrizetbe vették

A férfit a rendőrök Salgótarján belterületén elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították, ahol többrendbeli lopás bűncselekmény, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki és őrizetbe vették. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció