Cserbenhagyás miatt folytattak eljárást a Kiskőrösi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei.

Cserbenhagyás történt

Egy anyagi káros baleset helyszínére mentek a kiskőrösi rendőrök 2021. november 22-én, azonban hamar kiderült, hogy cserbenhagyás történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Előzni kezdett

A baleset egyik részese – akit a helyszínen találtak a rendőrök – beszámolt a történtekről. Kiskunhalasra tartott élettársával az 54-es számú főúton a reggeli órákban, amikor egy kanyarból kiérve észrevette, hogy a szemben közlekedő gépkocsi mögül kivágódik egy autó és előzni kezdi azt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Helyszíni felvétel:

Az árokba hajtott

Mikor ezt észlelte a sofőr, lassítani kezdett, gondolván, hogy az előzést végző is hasonlóan cselekszik, azonban ehelyett inkább gyorsulni látszott. A kettejük távolsága vészesen fogyott, ezért a vétlen autós az árokba vezette a járművet, elkerülve a frontális ütközést. A két jármű visszapillantótükre azonban így is letört, amikor elhaladtak egymás mellett.

Fotó a helyszínről:

Nem állt meg a sofőr

A manővert végző gépkocsi sofőrje nem állt meg a történteket követően, hanem továbbhajtott. A rendőrök keresni kezdték a cserbenhagyót, majd a szálak egy 69 éves kiskunhalasi lakoshoz vezettek, számolt be róla közleményében a rendőrség.

Kihallgatták

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök a cserbenhagyás miatt. Ügyében a nyomozást a napokban befejezték, és az iratokat megküldték az illetékes ügyészség részére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS!

Kiemelt kép és belső fotók: police.hu