Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a 28 éves miskolci férfit, aki az egyik helyi buszjáraton – ahol a sofőr felszólította menetjegye felmutatására – trágár szavakkal illette a férfit és az őt védő biztonsági oldalfalat benyomta.

Eljárás indult

A Miskolci Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy helyi férfival szemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Miskolcon történt

Az eset 2021. május 18-án a reggeli órákban történt Miskolcon, a Barátság téren található buszmegállóban.

A családjával szállt fel

Egy 28 éves férfi szállt fel családjával a helyi buszra, amikor a sofőr kérte, hogy mutassa fel részére a bérletét, vagy érvényesítse menetjegyét.

Felvétel a helyszínről:

Fotó: Police

Szidalmazni kezdte a sofőrt

Az utas erre felháborodva szidalmazni kezdte őt és a buszon elhelyezett – a sofőr védelmét szolgáló – biztonsági oldalfalat ököllel benyomta, majd távozott.

Elfogták a férfit

Az eset során személyi sérülés nem történt. A bejelentést követően a Diósgyőri Rendőrőrs járőrei a kapott személyleírás alapján – jó személy és helyismeretüknek köszönhetően – két órán belül azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Police

Beismerte tettét

Az agresszív utas gyanúsítotti kihallgatása során beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Police