Az étterem vezetőjét is bevitték, miután Busai Attilát agyba-főbe verték Budapest egyik ismert szórakozóhelyén. A focista korábban azt állította, hogy „ártatlanul” támadtak rá.

A KEKFENY.com is beszámolt róla, hogy olyan súlyosan megverték Busai Attilát, hogy legalább 6 hétig még kórházi kezelésre szorul. A focista állkapcsa eltört, jelenleg nem tud beszélni, mert egy sín tartja össze. Erről maga Busai Attila írt, a részleteket ide kattintva tudod elérni.

A sportoló A noizz.hu-nak azt mondta: a barátja ottfelejtett sapkájáért, s ekkor jelent meg két kapucnis, akik rátámadtak.

A Fővárosi Főügyészség legfrissebb közleményében szereplő adatok azonban felvetnek néhány kérdést. Annyi biztos, hogy valamiféle konfliktus kialakult az étterem személyzete és Busaiék között, a labdarúgó és társa ugyanis egyszer már elment az étteremből aznap egy vita után, ám később visszatértek.

A megalapozott gyanú szerint két férfi 2020. augusztus 5-én a délutáni órákban, egy 9. kerületi étteremben szórakoztak, ahol szóváltásba keveredtek az étterem vezetőjével – írja az ügyészség.

Busai és barátja a felvett tényállás alapján ezután el is mentek az étteremből, ám este újra visszatértek, majd ismét veszekedés alakult ki köztük és az éttermesek között.

A hely vezetője ekkor felhívta az egyik ismerősét, hogy segítsen ,,helyre tenni” a két férfit, akik hangoskodtak a szórakozóhelyen. A telefonon hívott illető meg is jelent egy másik férfi kíséretében, majd Busaiékra támadtak. Még az étterem vezetője is Busaiék felé rúgott egy alkalommal.

Busai nyolc napon túli, társa pedig könnyebb sérüléseket szenvedett a bántalmazás miatt, ám nem a verőlegényeken múlt, hogy nem sérült meg ő is súlyosabban.

A rendőrség az étterem vezetőjét és a két verőlegényt elkapta, súlyos testi sértés, súlyos testi sértés kísérlete, valamint csoportos garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Előzetes letartóztatásukról ma dönt a bíróság.

Kiemelt kép: sajtóhírek szerint ezen a szórakozóhelyen történt a verekedés – Forrás: MTI