Összesen 15 embert állítottak elő a rendőrök, miután egy miskolci lakásban egy tiltott kártyaparti kellős közepén rajtaütöttek az elkövetőkön. Az összehangolt akció során kiderült, a lakásban nemcsak a tiltott szerencsejátékot űzték a tettesek, hanem kábítószerhez és prostitúcióhoz köthető tevékenységeket is végeztek.

Nyomozni kezdtek a rendőrök

2021. február 16-án egy miskolci ingatlanban tartottak ellenőrzést az egyenruhások. Az összehangolt rendőrségi akció során kikérdeztek három nőt, akik elmondták nekik, hogy egy-egy szobát bérelnek, ahol prostitúciós tevékenységet folytatnak. A nők azt is elárulták, hogy a szobákat egy általuk csak a keresztnevén ismert férfitól bérlik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Miskolci lakást ellenőriztek

Meglátogatták a vezetéknév nélküli férfit

A nyomozóknak sikerült beazonosítaniuk a nők által megemlített férfit, akinek a bejelentett lakhelyén az esti órákban megjelentek elfogni őt. A rendőrök épp akkor rontottak be a férfi lakásába, amikor egy illegális kártyaparti zajlott.

Profi asztalon űzték a játékot

Felszámolták a bűnbarlangot

A házkutatás során az egyenruhások lefoglalták az illegális szerencsejáték lebonyolításához szükséges bankjegyszámoló gépet, illetve a megtalált kábítószergyanús anyagokat is. A kábítószer-birtoklás miatt egy 27 éves nőt és egy 25 éves férfit hallgattak ki.

Bankjegyszámlálót is találtak a rendőrök

15 embert állítottak elő

Az akció során összesen tizenöt embert állítottak elő a rendőrök, akiket mind el is vittek a pókerparti helyszínéről. Az intézkedés során tizenkét főt tanúként, míg két férfit és egy nőt gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók.

Véget vetettek a tiltott szórakozásnak

Őrizetbe vették a szervezőt

A rendőrök a helyszínen megtalálták a nők által megemlített 28 éves férfit is, akit prostitúció elősegítése, kábítószer birtoklása és tiltott szerencsejáték szervezése miatt őrizetbe vettek. Ezt követően kezdeményezték a letartóztatását, amit a bíróság 2021. február 19-én el is rendelt.

Így zajlott a rendőrségi akció a miskolci bűnbarlangban

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszínelés – Forrás: Police.hu