Fejér megyei rendőröknek kellett intézkedniük egy szabálytalan sofőrrel szemben, aki nem sajnálta a járművét, és mindent felpakolt rá. A tehergépkocsin lévőn szállítmány nem volt jól rögzítve, a rakomány akár balesetet is okozhatott volna.

Túlpakolt autót állítottak meg

2021. február 18-án, délután, a 8-as számú főúton figyeltek fel a rendőrök arra a járműre, amelyen a rakomány egyáltalán nem volt megfelelően rögzítve. Emiatt az egyenruhások meg is állították az autót, amelynek sofőrjét ki is kérdezték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A 8-as számú főúton közlekedett

Megbüntették a sofőrt

Miután a rendőrök megállították az autót, a sofőrrel szemben szabálysértési feljelentést tettek, mivel a férfi a túlpakolt járművével veszélyeztette a közlekedés biztonságát.

Így közlekedett az autó a 8-as számú főúton

Ha leborul a rakomány, súlyos baleset is történhetett volna

Folyamatosan ellenőriznek

A rendőrség a hivatalos oldalán azt írja, folyamatosan végeznek ellenőrzéseket az utakon, hogy mindenki biztonságban hazaérjen. Az egyenruhások a balesetek megelőzése és a közlekedés biztonságának megőrzése érdekében főleg a túlsúlyos és szabálytalan vontatmánnyal közlekedő járművezetőkkel szemben intézkednek.

Az M1-esen horrorkaravánt kapcsoltak le

Korábban írtunk róla, hogy a rendőrök az M1-es autópálya Komárom-Esztergom megyei szakaszán végeztek ellenőrzést, hogy kiszűrjék a szabálytalan sofőröket. Az egyenruhások 27 autóssal szemben intézkedtek, akik közül két sofőrt meg is bírságoltak, amiért túlsúlyos járművel közlekedtek.

Nemrég történt: Vitray Tamás balesetezett

Gyorshajtók is akadtak

A 2021. február 18-án elrendelt ellenőrzés során összesen 9 esetben intézkedtek a rendőrök a sebesség túllépése miatt. Ezenfelül a megállás és várakozás tilalmára vonatkozó szabályok megszegése miatt 7 fővel szemben intézkedtek, továbbá 5 fővel szemben szintén pénzbírságot szabtak ki, mivel nem tartották be az előzési tilalmat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Túlpakolt teherautó – Forrás: Police.hu