A sztárokat mindig irigykedve nézik az emberek, hogy milyen jól élnek, mennyi pénzt kaszálnak és nagyjából azt vesznek meg, amit csak akarnak. Azonban ez nem minden esetben van így, a népszerű sztároknak is vannak rosszabb időszakai, egyeseknél ez pedig azzal járt, hogy rengeteg pénzt elszórtak. L.L Junior bevallotta, hogy 100 milliót kaszinózott el, pedig nem kellett volna.

 Súlyos motorbaleset L.L Junior

Rékasi Károly 2015-ben szenvedett motorbalesetet, amely később odáig vezetett, hogy nagyjából minden pénzét elveszítette. A Barátok Közt sztárja 2 éven keresztül az ideje nagyrészét kórházban töltötte, ami miatt munkát sem tudott vállalni a magas kórházi költségeket pedig fizetni kellett, ami következtében a csőd szélére jutott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez mentette meg őt

A színészt végül az mentette meg a totális csődtől, hogy szinkronszínészként tudott munkát vállalni, úgyis hogy fizikailag még egyáltalán nem volt a toppon. „Úgy tűnik, ismét befogadott engem a szinkronos közösség. Különböző csatornák számára készítek szinkronokat. Nem tagadom, nagy szükségem volt erre az állásra. Hiszen muszáj voltam egy olyan helyzetet találni, amelyben nem hátrány a korlátozott mozgásképességem.” – mondta Rékasi.

Szerencsejáték függő volt

L.L. Juniornak a szerencsejátékkal gyűlt meg a baja egy időben, sokáig rendszeresen játszott, ami odáig vezetett, hogy rengeteg pénzt elbukott. Az énekes egy időben folyamatosan kaszinózott, amit egyszerűen élvezett és teljesen beszippantotta őt. Azóta viszont teljesen felhagyott a szerencsejátékkal, mert tudja, hogy ha elkezdene játszani ugyanerre a sorsra jutna.  

Több 100 millió forintot bukott

“Buliztam, szórakoztam, játszottam, sajnos többet, mint kellett volna. Kaszinókba jártam, és ha most azt kérdezik tőlem, mennyit veszíthettem el összesen, akkor azt kell mondjam, 100 millió forintot biztosan” – nyilatkozta L.L. Junior. Annak érdekében, hogy biztosan ne történjen újra ez, személyesen ment el az összes kaszinóba, hogy kitiltassa magát.

MLM (multi-level marketing) károsultak

A multi-level marketing egy értékesítési vállalkozásforma, amelyet világszerte használnak, a lényege pedig, hogy egy terméket tovább kell ajánlani, ezáltal az ajánló maga is részt vesz az értékesítésben. Az ajánlót az általa „értékesített” terméke után pénz illeti meg, és így építkezik a termék folyamatosan. Több hazai celeb is van, akik sok pénzt bukott azzal, hogy belekezdett egy MLM-es hálózatépítésbe.

Az X-Faktor győztesének sem jött be

Vastag Csaba is MLM károsultnak számít, de a menedzsere szerint csak kisebb összeggel váltotta meg a tagságát, majd tanult az esetből és túllépett rajta. Vastag mellett az Irigy Hónaljmirigyből a Sipos testvérek is elszórtak valamennyi pénzt, ezzel az értékesítési formával, de Cseke Katinkát például nem tudták behúzni a csőbe és visszalépett a biznisztől.

Nem csak a sztárok tudnak sok bukni

Varga Zsolt 2017-ben még raktárosként dolgozott, azonban rá mosolygott a szerencse és 48 millió forintot nyert a Skandináv lottón. Ekkor egy teljesen új életet kezdett a férfi: „Eljártunk a családdal a Balatonra wellnessbe, aztán jöttek az újdonsült legjobb barátok, én pedig számolatlanul adtam kölcsön annak, aki kért.”

2 hónap alatt elfogyott a pénz

A milliomos Zsolt ma már hajléktalan, minden pénzét sikerült elbuknia, ráadásul 2 hónap alatt jött neki össze ez a bravúr. De nem csak a pénzét, hanem a családját is elveszítette és akiknek kölcsönadott azok közül senki nem áll már szóba vele.

A felesége is lelépett

„A sok pénz megrészegítette a feleségemet is, lelépett egy másik férfival, miközben szórta a pénzt két kézzel. Aztán nagyon gyorsan elromlott minden. Elváltunk, ami pénz maradt még, az is elfogyott mind.” –mondta Zsolt, aki manapság egy parkban, vagy egy bolt mellett húzza meg magát és jelenleg semmije nincs. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: L.L Junior – Forrás: Facebook