A pszichopaták általában egyedül gyilkolnak, mert valószínűleg nem lehet egyszerű dolog egy másik ugyanolyan beteg elméjű embert találni maguk mellé. Valakiknek azonban sajnos sikerült és ezekből nagyon durva ügyek és kegyetlen gyilkosságokat születtek, az biztos, hogy ezek a párok a lehető legrosszabb hatással voltak egymásra.

Gyerekeket gyilkoltak

Kegyetlenségben nehéz vetekedni az 1960-as években Nagy-Britanniában tevékenykedő „lápi gyilkosokkal”, akiknek az áldozatai 10 és 17 év körüli gyerekek voltak. Ian Brady és Myra Hindley 1961-ben ismerkedtek meg egymással, addigra a páros férfi tagjának már több bűncselekmény száradt a lelkén. Elég beteg párosról volt szó, ezt jól mutatja, hogy Myra attól érzett még nagyobb szerelmet Ian iránt, ha a férfi bedrogozta őt és azután megerőszakolta.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hangfelvételt is készítettek

Az első gyilkosságukat 1963-ban követték el, amikor egy 16 éves lányt megvertek, megerőszakoltak, majd elásták a testét a lápban. 1964-ben a nő egy 10 éves kislányt vitt haza a párjának, ráadásul erről a gyilkosságról Myra hangfelvételt is készített. Végül életfogytig tartó ítélet lett a jutalmuk, a nő mindenért a párját hibáztatta, akit szigorított elmegyógyintézetbe zártak.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Rabszolgaként kezelte a feleségét

Nem mondhatjuk, hogy a Gallego házaspár klasszikus kapcsolatban élt egymással, hiszen Gerald egyszerűen rabszolgaként kezelte a felségét. Ez azt jelentette, hogy Charlene semmit nem tehetett meg a férje engedélye nélkül még azt is a férj szabta meg, hogy milyen ruhát vehet fel. Nem sok idő kellett nekik, mire eljutottak odaáig, hogy gyilkos párként beszéljenek róluk.

10 embert öltek meg

A Gallego házaspár bevásárlóközpontokban vadászott fiatal lányokra, akiket ingyen marihuánával próbáltak a kocsijukba csalogatni. Ezután az autóba viszont nem közös füvezgetés következett, hanem megkínozták, megerőszakolták, majd megölték a lányokat. Végül ők is lebuktak, a nő 16 évet kapott a férfit pedig halálra ítélték, de meghalt rákban még a lecsukása előtt.

A húgát adta karácsonyra

Paul Bernardo és Karla Homolka szintén nem volt egy átlagos pár, inkább a legbetegebbek között lehet számon tartani őket. Az 1980-as években jöttek össze, addigra Paul már többszörös erőszaktevő volt. A férfit nagyon zavarta, hogy a barátnője már nem szűz, ezért egyik karácsonyra a 15 éves húgát adta oda a barátjának, hogy megerőszakolhassa.

Nem élte túl

A kislányt bedrogozták, megkötözték majd több órán keresztül meggyalázták, amit ráadásul még le is filmeztek. Ezután a pár, mint akik jól végeztek dolgukat lefeküdtek aludni, de Karla húgát megkötözve hagyták, aki az éjszaka folyamán a saját hányásába fullad bele. A pár ezután még két gyilkosságot követett el közösen, de a férfi közben járta saját útját is és más nőket is megerőszakolt.

Óriási hibát követett el

Paul annyira beteg volt és nem tudott uralkodni magán, hogy 1993-ben megverte a barátnőjét, aki ezek után egyből alkut kötött a rendőrökkel és vallomást tett ellene. Paul Bernardo jelenleg is börtönben ül és már sosem lesz szabad, Karla viszont 12 év után 2007-ben szabadulhatott és azóta már több gyermek édesanyja.

Bonnie és Clyde

Ha közösen gyilkoló párokról van szó, akkor egyértelműen Bonnie és Clyde párosa az, akit a legtöbben ismernek. A szerelmespár az 1930-as években tartotta rettegésben az Egyesült Államokat, aminek szinte az egész területét beutazták, az utazás közben pedig folyamatosan bankokat raboltak és gyilkoltak. Az biztos, hogy a Bonnie és Clyde vezette banda legalább 9 rendőr életét oltotta ki.

Végül lelőtték őket

1934-ban az FBI ráállította az ügyre Frank Hamert, aki szabad kezet kapott és 3 hónap alatt meg is oldotta a bűnözőpár ügyét. Sikerült lenyomozniuk az útvonalaikat és megtalálták a szállásadójukat is, így az egyik ismerősüket csaliként felhasználva megállították a párost, akik mit sem sejtettek. Ezután a rendőrök nem vártak sokat, azonnal tüzet nyitottak az autójukra és szitává lőtték őket, esélyt sem adtak a menekülésre.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció