Letartóztattak egy ukrán férfit, miután pár nappal ezelőtt egy ittas nőn élte ki nemi vágyait úgy, hogy a nő ezt nem szerette volna – Miskolci Törvényszék Sajtóosztálya.

Az éjszakában ismerkedtek meg

A nyomozás adatai szerint február 11-én, a hajnali órákban, az ukrán férfi egy debreceni szórakozóhelyen megismerkedett a nővel, és felajánlotta, hogy hazaviszi kocsival. Ezt követően az erősen ittas állapotban lévő nő észlelte, hogy nem a lakóhelye irányába tartanak, ezért mobiltelefonján több alkalommal is értesítette a segélyhívót.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kielégítette vágyait

A férfi végül Tiszaújvárosba vitte a nőt, egy utcán leparkolt a gépkocsival, és a hátsó ülésen, a nő száját és nyakát megszorítva, letépte az alsóneműjét és vele akarata ellenére kielégítette vágyait.  A nőnek a cselekmény következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szökéstől tartanak

A bíróság álláspontja szerint, figyelemmel a kiszabható szabadságvesztés mértékére, amely 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztés, a külföldi állampolgárságú terhelt szökésétől, elrejtőzésétől megalapozottan lehet tartani.

Egy vendégmunkásról van szó

A férfi munkavállalás céljából tartózkodik Magyarországon, feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén külföldre távozna. Emellett annak a veszélye is fennáll, hogy a sértettet megpróbálná megfélemlíteni vagy befolyásolni, és ezzel az eljárás sikerét meghiúsítaná. Mindezen okok alapján a gyanúsított letartóztatását a Mezőkövesdi Járásbíróság indokoltnak találta, azt egy hónapra elrendelte. A végzés végleges.

Támadás Monoron

Amint arról beszámoltunk, a monori vasútállomás WC-jében elégítette ki nemi vágyait két férfi egy nőn. A lány telefonja, ékszerei, pénze eltűnt, testét véraláfutások borították. A segélyhívás után beindult a gépezet, a monori rendőrök minden lehetséges módszerrel igyekeztek az elkövetés időpontjáról, helyszínéről, valamint az akkor még név és arc nélküli támadókról minél több információt megtudni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elfogták a 2 férfit

Kérdezősködtek, felvételeket elemeztek, néhány órával később pedig már célirányosan, két névvel a zsebükben indultak két helyi címre. A 31 éves K. Lajost, valamint a 26 éves K. Lajost elfogták, majd bilincselve előállították.  A 24.hu most azt írja, a két férfit letartóztatták.

Csak az egyik tett vallomást

A rendőrség korábban azt közölte, hogy a bűncselekménnyel gyanúsított 31 és 26 éves férfi közül csak a fiatalabbik tett vallomást a gyanúsítotti kihallgatása során. Részben beismerte a bűnösségét, és azt állította, hogy a fiatal nő beleegyezésével történt a dolog.

Követni kezdte a lányt

Az elkövetők úgy szúrták ki a lányt, hogy a telefonjával fizetett. Ezt követően követni kezdték az ittas lányt, aki bement a vasútállomás mosdójába. Az egyik férfi utána ment, majd kielégítette a nemi vágyait. az öntudatlan állapotban lévő bódult lányon.

Kirabolták

Amikor kijött, akkor bement a másik férfi is, és ő is ugyanazt csinálta a lánnyal, majd elvették tőle az ékszereit, telefonját és a nála lévő pár ezer forintot.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció