Nem akárki költözik Magyarországra, a csodás Budapestre. Nemrég derült ki ugyanis, hogy Cristiano Ronaldo futballsztár a fővárost választotta európai bázisának.

Lassan itt az Eb

Idén június 11-től veszi kezdetét a Labdarúgó-Európa-bajnokság, amely egy hónapon át tart majd, a jeles sporteseményen pedig a világ leghíresebb labdarúgói mutathatják meg a tudásukat. A mérkőzéseket az európai nagyvárosokban rendezik – úgymint például Amszterdamban, Seville városában vagy Budapesten, a Puskás Arénában – írja az NLC.

Jönnek a portugálok

A portugál címvédők az F csoportban méretik össze magukat a francia, német és magyar csapatokkal, a mérkőzések közül pedig kettőt Budapesten játszanak majd. Emiatt döntött úgy a portugál Labdarúgó Szövetség, hogy a csapat bázisát Budapestre helyezik át, így Ronaldo is a fővárosban fog lakni, a felröppent hírek szerint nagyjából két hétig. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bajba keveredett a sztár

A népszerű futballista az utóbbi időben azonban nem is a foci miatt került a címlapokra, hanem egy botrány miatt. Kathryn Mayorga ugyanis azzal vádolta meg a sportolót, hogy 2009-ben megerőszakolta.

Tagadta a vádakat

Ronaldo már kezdetben tagadta, hogy bármi erőszakot elkövetett volna: azt mondta, hogy nem kényszerítette a nőt semmire, az együttlétet mindketten közösen akarták.

Videók is készültek

A sztársportolóról és Kathrynről egy közös videó is felkerült a netre, ahogy Las Vegasban egy bárban táncolnak, és láthatóan jól érzik magukat. A Sun szerint akkor a modell 400 ezer dollárt kapott a hallgatásért, azonban most mégis visszavágott a focistának.

Kártérítést akar

A szépséges Kathryn 56,5 millió fontot követel Ronaldótól kártérítésként. A nő ügyvédje szerint korábban azzal fenyegették a modellt, hogy tönkreteszik, ha beszél, és ő ezért rengeteget szenvedett.

Így buliztak Ronaldóék

Már évek óta ez megy

Cristiano Ronaldo ügye már évek óta tart, és a focista még a Twitteren is megüzente a rajongóinak, hogy nem bántotta a modellt. Részletezte, hogy a nemi erőszak egy nagyon komoly bűncselekmény, amelyet ő sosem követne el.

FBI is nyomoz

A több mint kilenc éve tartó ügy kapcsán a lapértesülések szerint már az FBI is elkezdett nyomozni, mások szerint az is többször kiderült, hogy a nő csak a sokmilliós kártérítésre hajt, amivel a nyomozóhatóság is tisztában van. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Cristiano Ronaldo – Forrás: Pixabay