Nagy erőkkel keresi a rendőrség Dorák Gábort, a Thököly úti gyilkosság feltételezett elkövetőjét. Ő az a férfi, aki egy kocsmai verekedés közben az útra lökött egy 66 éves férfit, akit halálra gázolt egy arra autózó taxis.

Emberölés a Thököly úton

Ahogy arról korábban beszámoltunk,  január 27-én, késő este nagy erőkkel, vonult ki a rendőrség a Keleti pályaudvartól nem messze lévő Thököly út 32-es szám elé, ahol egy holttestet találtak. Rövid időn belül kiderült, hogy emberölés történt.   A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Zárt a kocsma

Az elsődleges információk szerint két férfi dulakodni kezdett a helyszínen lévő vendéglőnél, miután a vendéglátósok a zárást követően kitessékelték őket. Addig fajult a helyzet, hogy az egyik férfi egy arra tartó taxi elé lökte a másikat. Az áldozat, egy 66 éves férfi, nem élte túl a balesetet.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Esélye sem volt a túlélésre

A férfinak esélye sem volt ezt követően a túlélésre. A helyszínelés kora reggelig, nagyjából reggel 7-ig tartott. A tragikus balesetet információink szerint egy busz fedélzeti kamerája rögzítette. A nyomozás jelenleg is folytatódik

Óriási csattanás

„A csattanás hangja akkora volt, mintha két autó ütközött volna. Egy kiabálásra lettem figyelmes, miszerint hívjon valaki mentőt, rendőrt” – mondta a tragédia másnapján egy szemtanú.

Helyszíni felvétel

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/GK

Keresi a rendőrség

Az elkövető elmenekült a helyszínről, a rendőrség, most közzétette a feltételezett elkövető nevét és arcát.

Dorák Gábor

Forrás: police.hu

Megszólalt a rendőrség

„Ő az a férfi, aki a gyanú szerint 2024. január 27-én este Budapest VII. kerületében, a Thököly úton egy kisvendéglő előtt előzetes szóváltást követően meglökött egy férfit, aki az úttestre esett, és elütötte egy autó; a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt” – írja a police.hu.

Itt lehet jelenteni

A BRFK Életvédelmi Osztálya az ismeretlen helyen tartózkodó férfi ellen gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt adott ki elfogatóparancsot. Aki a felvételen látható Dorák Gábor tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon!   A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke,hu/GK