Kiegyenesített egy kanyart és több mint 100 km/órás sebességgel döntött ki két oszlopot, majd egy étterem bejáratának csapódott egy autó vasárnap éjszaka Budapest 15. kerületében. A gépjármű kigyulladt és porig égett. Az ütközés után a sofőr folyamatosan vissza akart menni a lángoló roncshoz, mert állítólag hatmillió forint volt a kocsi kesztyűtartójában.

Brutális ütközés

Több mint 100 km/órás sebességgel döntött ki két oszlopot, majd egy étterem bejáratának csapódott egy autó vasárnap éjszaka Budapest 15. kerületében. Az ütközés után a sofőr kiszállt a kocsiból, de láthatóan nem volt jól. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiegyenesítette a kanyart

A 15. kerületi Rákos úton a nagy sebességgel érkező autós elvesztette az uralmát a járműve felett, kiegyenesített egy kanyart és hatalmas felfordulást okozott. A sofőr a saját lábán szállt ki a kocsiból, a buszmegállóban tartózkodó két ember nem sérült meg.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kinyíltak a légzsákok

„Biztos, hogy 100 kilométer/óra felett érkezett az úriember, a becsapódás után kinyíltak a légzsákok, elfolyt az olaj és kigyulladt az autó. Ha nem ilyen kocsiban ül, nem száll ki belőle” – mondta egy szemtanú.

Tűzoltók oltották el

A kigyulladt autót csak a tűzoltók tudták eloltani. A fővárosi lánglovagok egy vízsugárral dolgoztak és plusz feladatot jelentett számukra, hogy kigyulladt az étterem bejárata is: nyílászárók is égtek 25 négyzetméteren.

Odalett a pénze is

A Tények információi szerint a férfi, aki minden bizonnyal alkoholos befolyásoltság alatt állt, folyamatosan vissza akart menni a lángoló autóhoz, mert állítólag 6 millió forint készpénz volt a kesztyűtartóban.

Baleset a 14. kerületben is

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy a Facebookon kért segítséget autós társaitól és itt küzd az igazáért egy férfi, aki a 14. kerületben szenvedett balesetet a napokban. Dániel egy útkereszteződésben járt pórul, amikor szinte a semmiből előkerült egy zöld autó és összeütköztek. A történtekről megoszlanak a vélemények a világhálón, a bajba került sofőr pedig tanúkat keres.

 „Segítséget kérek”

Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni! Augusztus 30-án délután kb. 16:30-kor balesetem volt a 14. kerület Fogarasi út – Csertő utca kereszteződésben. Ha esetleg bárki látta a balesetet és tudna tanúskodni, illetve elmondani, hogy mit látott, azért nagyon hálás lennék, mert sajnos nincs kamera a kereszteződésben és bizonyítanom kell az ártatlanságom. Kérlek, ha ott voltál és láttad a balesetet írj nekem, köszönöm! – olvashattuk a felhívást egy népszerű Facebook-csoportban. 

Megkezdte a kanyarodást

Dániel saját elmondása szerint a 16. kerület irányából érkezett, majd szeretett volna a Csertő utcába bekanyarodni. Elsőbbséget adott a szembejövő forgalomnak és miután elmentek az autók, megkezdte a kanyarodást.

Érkezett egy zöld autó

A kanyarodás közben látott meg egy zöld autót elég gyorsan az irányába hajtani, de mielőtt megkezdte a kanyarodást, még nem látta sehol. „Sajnos a mögöttem levő autó is sérült. Igen, történt személyi sérülés a zöld autóban, de ettől többet én sem tudok” – írta Dániel.

 Jó, ha van kamera az autóban

„Na pont az ilyenek miatt ajánlatos egy kamerát beszerezni az autóba. Jó, aláirom, egy minőségi kamera 40 ezer környékén mozog, de sajnos hamar visszahozza az árát. Ettől függetlenül remélem, lesz tanú” – zárta a gondolatsort egy másik sofőr. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: Facebook