Brutális baleset történt péntek reggel a Szentendrei úton. Egy 25 milliós BMW rommá tört, és másik két jármű is megsérült. Cikkünk megjelenésekor még mindig nagy a dugó a környéken.

Hármas karambol

Lezárták a Szentendrei út Budapestről kivezető oldalát péntek reggel, miután összeütközött három jármű a Zsófia utca közelében – közölte a rendőrség és a katasztrófavédelem. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Roncsok az út közepén

Forrás: Facebook

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Összetört BMW

A helyszínen készült fotókon jól látszik, hogy egy nagyértékű BMW is roma tört, mellette pedig egy kisteherautó roncsai vannak. Vélhetően ez a két autó ütközött és nekicsapódtak egy harmadik járműnek.

Egy ember megsérült

A Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy a baleset – amelyben egy ember megsérült – a Szentendrei út 141. szám előtt történt. A mentők gyorsan megérkeztek.

Érkezik a mentő

Elterelték a forgalmat

A forgalmat a rendőrök a Pók utcára terelik – tették hozzá. A katasztrófavédelem szerint két személyautó és egy kistehergépkocsi ütközött össze, a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép forrása : Facebook