Halálos motorbaleset történt június 18-án, 15 óra 45 perc körül a 8123-as számú úton, Gánt külterületén. A balesetben egy motorkerékpár ütközött össze egy kistehergépkocsival.

Elütöttek egy motorost

Közlekedési baleset történt ma délután Gánt külterületén, ahol egy motoros és egy kistehergépkocsi ütközött össze – írja a Deltahírek.

Becsúszott a teherautó alá

A lap információi szerint a tatai motoros egy társával tartott Székesfehérvár felől Tata irányába, amikor egy jobbra ívelő kanyarban megcsúszott. A 35 éves motoros férfi a szemből érkező teherautó alá csúszott és beszorult. A férfi végül a teherautó mögött érkező autó oldalának csúszott, és az úttesten állt meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Így zajlott a helyszínelés

Gánti motorbaleset – Forrás: Deltahírek

Szabadnapos mentő érkezett a helyszínre

A baleset helyszínére egy szabadnapos mentő érkezett, de odasietett egy szabadnapos tűzoltó és a csákvári tűzoltók is. A tűzoltók megemelték a kisteherautót és kiszabadították az alá szorult motorost.

Becsúszott a kisteherautó alá

Gánti motorbaleset – Forrás: Deltahírek

Nem élte túl a balesetet

Az ütközés következtében a motorkerékpárral közlekedő férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Hosszú métereken át csúszott a motoros

Gánti motorbaleset – Forrás: Deltahírek

Lezárták az útszakaszt

Gánti motorbaleset – Forrás: Deltahírek

Lezárták az utat

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes szélességében lezárták az utat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Gánti motorbaleset – Forrás: deltahirek.hu