Meghalt egy 56 éves férfi, miután autójával lesodródott az útról Kiskunhalason – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n szombat este.

Lesodródott az útról

Az elsődleges adatok alapján 2022. szeptember 24-én 18 óra körül Kiskunhalason, az Olajosok útján egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott az útról, majd többször átpördült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mentőhelikopter is érkezett

A személyautót egy 56 éves férfi vezette, aki kiesett a járműből a baleset során. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, azonban a sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a mentőszolgálat munkatársai már nem tudták megmenteni az életét.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó a helyszínről:

Fotó: MTI/Donka Ferenc

Helyszíni felvétel:

Fotó: MTI/Donka Ferenc

Zebegényben szakadékba zuhant egy autó

Ötméteres szakadékba zuhant egy autó szombaton Zebegényben, a tűzoltók és a mentők egy embert hoztak fel a mélyből – közölte a katasztrófavédelem szombat este.

Itt történt

A tájékoztatás szerint a baleset a zebegényi Pozsonyi utcában történt, a gépkocsi tolatott, így zuhant a szakadékba.

Felhozták a sofőrt

A váci hivatásos és a nagymarosi önkéntes tűzoltók a mentőszolgálattal közösen – kötél és speciális hordágy segítségével – hozták fel a sofőrt – áll a közleményben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

“A fájdalom leírhatatlan, nem kívánom senkinek” – összeomlott az anya, akinek kislányát és férjét gázolta halálra egy teherautó Kispesten

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel a kiskunhalasi balesetről – Forrás: MTI/Donka Ferenc