Bozótvágóval indult ment élettársa felé egy Borsod megyei, vizsolyi férfi egy elfajult családi vita során. Az asszony elmenekült a férfi elől egyenes be a helyi művelődési házba, ahová párja is követte.

Bozótvágóval kergette meg

2021. január 26-án kora délután fajult el egy családi vita Vizsolyban. A történtek során a férfi egy bozótvágóval akart rátámadni az élettársára, azonban a nőnek sikerült elmenekülnie a házból. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Vizsolyban vesztek össze

Művelődési házba menekült

Amint az a rendőrségi jelentésből kiderül, a megrémült asszony elmenekült párja elől, és a helyi művelődési házba rohant be, ahová a férfi is követte és utolérte őt.

Rátámadt a nőre

A feldúlt férfi a nála lévő bozótvágóval meg akarta dobni a nőt, azonban erős ittassága miatt szerencsére nem találta el élettársát, viszont a művelődési házban kárt okozott.

Jól látszik a vágás az ajtófélfán

Elfogták a férfit

A rendőrségre érkező bejelentést követően az egyenruhások elfogták a dühös férfit, majd előállították. A támadó a gyanúsítotti kihallgatása során nem tett vallomást.

Súlyosan megsebesíthette volna a nőt

A rendőrök befejezték a helyszínelést

Súlyos bűntett miatt felelhet

Az Encsi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az elkövetővel szemben. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A támadás nyomai – Forrás: Police.hu