Szexuálisan zaklatta a 9 éves kisfiút egy budapesti férfi. A gyerek a szomszédban élő nagymamánál nyaralt, így került Balázska közelébe a férfi.

A 12 éves kislány és 9 éves öccse, Balázska nagymamájuknál nyaraltak Budapesten, a 22. kerületben. Augusztus 22-én a szomszédok áthívták a gyerekeket, hogy fürödjenek egyet. A gyerekeket a nagyszülők is átkísérték.

Ez is érdekelhet: Születésnapjára kapta az utazást a hőlégballonos balesetben meghalt Hajnalka

 „A kertjükben megkínáltak minket, a férfiak alkoholt is ittak. Én hamar eljöttem, később az anyuka kísérte vissza az unokáimat, jöttek vele a lányai is, tíz perccel később pedig megjelent a férfi is” – mesélte a Ripostnak Klári, a nagymama.

Az idős nőnek furcsa volt a szomszéd férfi közvetlensége, de ekkor még nem sejtett semmit.  A vendégek távozása után azonban Balázs váratlanul elsírta magát, majd kijelentette, hogy haza akar menni.

FRISS: Merkely Béla: „nem elég csak a tünetekkel rendelkezőket tesztelni”

A kisfiú az édesanyjával kezdett beszélni telefonon, aki, miután megtudta, mi történt, azonnal Klárit kérte a telefonhoz, majd elárulta neki, mit tudott meg fiától.

Balázs ugyanis édesanyjának elmondta, hogy a szomszéd férfi belenyúlt a nadrágjába, majd simogatni és húzogatni kezdte a nemi szervét, valamint azt is megkérdezte, megpuszilhatja-e. A gyermeket végül az édesanyja jelenlétében kihallgatták a rendőrök, akik a férfi vallomását is felvették.

„Az apjának el se merte mesélni, hogy mi történt vele. Félek, hogy megrendült a bizalma a felnőtt férfiakban. Szörnyen érzem magam, hogy itt mászkáltunk, de nem vettük észre, mi történik” – magyarázta a nagymama, aki a Ripost információi szerint magát hibáztatja a történtek miatt.

Kiemelt kép: illusztráció