Csak a maradványait találtak meg annak az idős férfinak Miskolcon, akit már régóta nem láttak a szomszédok, ezért a múlt héten keresni kezdték.

Borzalmas látvány

Az aggódó szomszédok hajléktalanszállókat és kórházakat is felkerestek, ám hiába, nem bukkantak a nyomára. A rendőrséget is értesítették, akik az otthonában keresték a nyugdíjast, ám amikor beléptek a házba borzalmas látvány fogadta őket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hetekkel ezelőtt halhatott meg

A szobába lépve ugyanis a férfi holttestét, vagyis a maradványait találták meg, az idős bácsi hetekkel ezelőtt halhatott meg. Az RTL Híradó úgy tudja ezt követően, a kutyája ehetett a holttestéből, az állatot most szakértők vizsgálják.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Magányosan élt

A riportból kiderült, hogy a férfi magányosan élt a kutyájával, egy elhagyatott házban Miskolc külvárosában, Perecesen. Mint kiderült, az ebet pár évvel ezelőtt fogadta örökbe.

Ki sem mozdult otthonról

Az egyik szomszéd elmondása szerint a férfi szinte sohasem mozdult ki otthonról, a szomszédok pedig már egy ideje tartottak tőle, hogy meghalt, mert nem füstölt a kéménye, a tévéje is ki volt kapcsolva, sőt a villanyokat sem kapcsolta fel.

Aggódtak a szomszédok

– Szóltunk a nevelt fiának, hogy valami történhetett a bácsival jöjjön már ki. Kijött, viszont nem találta – mondta a szomszéd a Híradónak, hozzátéve: Hajléktalanszállókat és kórházakat is felkerestek, de nem találták őt, ezután hívták a rendőröket – ők találták meg végül a szétmarcangolt holttestét az otthonában.

A kutya evett a holttestéből

Az RTL Híradó információi szerint a kutya ehetett a holttestből. Egy szakértő szerint bármilyen szoros kapcsolat alakul ki ember és kutyája között, a kötődés akkor megszűnik, ha a gazda nem mutat életjeleket.

Ezt mondta a kutyakiképző

– Nem érzékelte az egyéni gazdaszagot és ahogy több óra, nap is eltelt, fellépett a biológiai szükséglet, az éhségérzet. Illetve nem volt már az a gazdakötődés, nem mozgott az illető, nem volt az az egyéni szaga, ennek nyomán prédának tekintette – magyarázta Lehoczki László kutyakiképző, aki úgy véli:

Nem lett veszélyes

A történtek miatt a kutya nem lett veszélyes, de a protokoll zerint az állat állapotát és viselkedését szakértők vizsgálják. A rendőrség azt írta, nem történt bűncselekmény, az ügyet vizsgálják – közölte az rtl.hu.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: