Vasárnap kora délután egy Citroën Jumper szenvedett balesetet Páty főútján. A gépkocsi a frissen felújított úttesten ráhajtott egy csatornafedélre, amely azonban beszakadt alatta. Ennek következtében a hátsó tengelye megakadt, amitől a jobb oldali árokba csapódott és a bal oldalára borult.

Beszakadt a csatornafedél

Vasárnap kora délután egy Citroën Jumper zárt furgon haladt Páty főútján, a Rákóczi utcán, a Széchenyi tér felől az Árpád utca felé. A frissen felújított úttesten ráhajtott egy csatornafedélre, amely azonban beszakadt a Citroën alatt, ennek következtében a furgon hátsó tengelye megakadt, amitől a Citroën a jobb oldali árokba csapódott és a bal oldalára borult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Háromtagú család a Jumperben

A Jumperben egy háromtagú család ült, az apa vezetett, mellette a felesége és a kislányuk utazott. Mindhárman használták a biztonsági övüket, így személyi sérülés szerencsére nem történt a baleset során.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Darus autómentő segített

Az esethez a pátyi önkéntes tűzoltók is kivonultak, ők segítettek a forgalmat irányítani, illetve elterelni.  A sérült járművet darus autómentő segítségével a kerekeire állították, majd csörlővel kihúzták az árokból. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Autómentő 0-24 Biatorbágy