Ha igazán költséghatékony és maximális védelmet biztosító burkolatot keres valaki a postázandó termékeinek, akkor – ha a méret egyébként megfelelő – nagyon jó megoldás lehet a buborékos fóliával kibélelt boríték az ilyen célokra.

Maga a buborékos fólia is fantasztikus karriert futott be csomagolóanyagként az utóbbi évtizedekben. Az pedig, aki kitalálta, hogy a borítékot és a buborékos fóliát, amit sokan ma is csak pukkantós fóliának neveznek, talán nem is gondolta, milyen hatalmasat alkotott. A bélelt buborékos borítékok a legkönnyebb, ennek ellenére mégis talán a leghatékonyabb védelmet adó csomagolóanyagok közé tartoznak.

Kis súly, hatalmas védelem

A Relatív-A Kft. bélelt buborékos boríték kínálatában 11-féle méret szerepel. Ezek között aztán majd’ mindenki találhat olyan darabokat, amelyekkel gyorsan és egyszerűen becsomagolhatja és postára adhatja sok kényesebb termékét, ráadásul nem is vagyonokért. Olyan kicsi a súlya ezeknek a bélelt buborékos borítékoknak, hogy érdemben nem nő miattuk a csomag össztömege, így a feladási díj is alacsonyabban tartható számos más anyaggal szemben. Ideális eszköz tehát az e-kereskedelmi cégek vagy a csomagküldő vállalkozások számára, amelyek gyakran küldenek apróbb, mégis sérülékeny elektronikai adathordozókat vagy más kisebb, de érzékenyebb cikkeket.

A kék rózsa hozta meg a sikert

A bélelt buborékos borítékok amilyen könnyűek, annyira strapabírók ám. Bátran lehet beléjük tenni sokféle kényesebb anyagot is. Bírják a kalandos, olykor nagyon is hosszú útjukat anélkül, hogy különösebb bajuk esne.

New Jersey-ben találták ki a bélésanyagot, azaz a buborékos fóliát, amit eredetileg igazából érdekes mintázatú tapétának szántak tervezői. A publikumnál azonban nem aratott fényes sikert. A feltalálók ezt követően próbálkoztak még üvegházak borítóanyagaként piacra dobni azt. Végül, szinte az utolsó utáni pillanatban egy szemfüles IBM-es fedezte fel mint hasznos csomagolóanyagot. És mekkora karriert is futott be! Ma már szinte elképzelhetetlen lenne a csomagolóipar a buborékfóliás termékek, köztük a bélelt buborékos borítékok nélkül.

Nagyon egyszerűen kezelhető csomagolóanyag

Maga a buborékfólia bélésanyag polietilénből készül, ami talán a legelterjedtebb műanyag fajta. A buborékok elnyelik a rezgéseket, így képesek nagyon sok külső fizikai behatás erejét tompítani. Védenek még a porral és mindenféle más szennyezőanyaggal szemben is. A bélelt buborékos borítékok használata pofonegyszerű, bele kell tenni a terméket, az egyik oldalán található védőfóliát csak le kell húzni, majd az öntapadós csíkot kell ráhajtani a hátoldalra. Kész is. Előnyös tulajdonsága, hogy csak roncsolással lehet felnyitni. Ez is még inkább biztonságossá és egyre népszerűbbé is teszi az alkalmazását. 

A bélelt buborékos borítékok sokoldalúan használható csomagolóanyagok, érdemes mindig készleten tartani több méretben is.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.