Az ajkai rendőrök közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatnak eljárást egy helyi baleset kapcsán.

Közúti baleset

Az Ajkai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya nyomozást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Ez történt

Az eljárás eddigi adatai szerint 2021. augusztus 31-én 7 óra körül időben egy 180-190 cm magas, ötven év feletti, őszes hajú, közepes testalkatú ismeretlen férfi egy sötét színű, vékony kerekű kerékpárral közlekedett Ajka, Petőfi út mellett haladó kerékpárúton a Móra Ferenc utca irányából Ajka központja irányába.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezt viselte

A kerékpáros fekete és kék színű kabátot és kék farmernadrágot viselt, írja a police.hu.

Nem tartotta a követési távot

A férfi a Petőfi utcai kerékpárúton haladva, az autóbuszmegálló mögött feltehetőleg nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte, vele azonos irányban kerékpárral haladó nő mögött, aki kanyarodási szándéka miatt lassított.

Súlyosan megsérült egy másik biciklis

Az ismeretlen férfi a kerékpárja elejével nekiütközött a hölgy kerékpárjának, aki ennek következtében elesett. A balesetben a nő 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

FRISS!

Szemtanúkat keresnek

A rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja, akik az eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, illetve a balesettel kapcsolatban bármiféle érdemleges információval rendelkeznek.

Ha bárki bármit tud

A szemtanú jelentkezhet az Ajkai Rendőrkapitányságon személyesen, vagy hívja a 06-88-500-990-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli, derül ki a közleményükből. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Illusztárció