Bár Galambos Lajos még nem mondott le arról, hogy az egészségügyi állapota miatt inkább otthonában töltse le a rá kiszabott büntetést, egyáltalán nem kizárt, hogy napokon belül mégis be kell vonulnia a börtönbe.

Kérelmet nyújtott be

Mint ismert Lajcsi egy úgynevezett halasztó-kérelmet nyújtott be, amiben arra hivatkozott, hogy gyógyíthatatlan beteg, így a börtönkörülmények nem lennének alkalmasak arra, hogy biztonságban érezze magát. A bíróság viszont nem látta bizonyítottnak a mulatóssztár állítását, így elutasították a kérelmét, ami azt jelenti, meg kell kezdeni a rá jogerősen kiszabott büntetést. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Azt hitték szökésben van

Lajcsinak eredetileg már február 15-én be kellett volna vonulnia, ám nem jelent meg a börtönnél, voltak, akik azt hitték szökésben van, ám ezt a zenész cáfolta. Akkor derült ki, hogy halasztást kért. Galambos Lajos most az új dátumra vár, ha azonban akkor sem kezdi meg a börtönbüntetését, akkor körözést adnak ki ellene.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Beszédes a csend

Bár a bevonulás pontos dátumát nem tudni, de feltételezések szerint beszédes a nagy csend, hiszen a zenész korábban szívesen nyilatkozott, most azonban eltűnt a nyilvánosság elől. Az ismerősök szerint ennek oka, hogy Lajcsinak vélhetően most már tényleg meg kell kezdenie letölteni a rá kirótt büntetést.

Nem kommunikál

Galambos Lajos hetek óta nem ad interjút, még a telefonját sem veszi fel, kizárólag a családtagjaival hajlandó kommunikálni. A barátok úgy vélik ennek komoly oka van, szerintük Lajos már tudja azt a bizonyos dátumot, vagyis jelenleg az utolsó szabad óráit tölti a szerettei körében.

Már tudhatja a dátumot

„Bár a családtagjain kívül senkivel nem osztotta meg az időpontot, egyértelműen közeledik a dátum, hiszen Lajcsi viselkedése megváltozott” – közölte a Borssal egy neve elhallgatását kérő informátor.

A telefont sem veszi fel

„A telefont szinte senkinek sem veszi fel, csak a gyermekeivel és a volt feleségével kommunikál, illetve egy két régi baráttal, de senki másra nem kíváncsi. Persze, igaza is van, most egy jó darabig nem láthatja majd azokat, akiket a világon a legjobban szeret, ilyenkor az ember tényleg csak arra igyekszik koncentrálni ami érzelmileg tölti, semmi más nem fontos – magyarázta az ismerős, aki hozzátette: Lajcsi azért nem hozza nyilvánosságra az időpontot, mert nem akarja, hogy fotók lássanak róla napvilágot, amiken éppen bevonul.

Ezért ítélték el

Mint korábban mi is több alkalommal beszámoltunk róla, Galambos Lajost jogerősen is letöltendő szabadságvesztésre ítélték, amiért mocsai ingatlanában nem fizetett a közművek után, majd megvesztegette azokat az ellenőröket, akik rájöttek a bűncselekményre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem féltem őt” – Testvére szerint Galambos Lajos könnyen összeomolhat a börtönben

Kiemelt kép: Galambos Lajos – Forrás: YouTube