Április 12-én, pénteken kora este lelőttek egy 65 éves férfit Komádiban. A rendőrség közleménye szerint a fegyvert egy ismerőse sütötte el, miután durván összevitatkoztak.  A vállalat egyik sofőrje lőtte le a főnökét, a 64 éves K. Zoltánt.

Bérvitája volt főnökével

Az 56 éves férfi összekapott a főnökével, akivel bérvitáik voltak, ami viszont rövid időn belül annyira elfajult, hogy a sofőr fegyvert rántott, és egyenesen Zoltánra lőtt. Ezután maga, a lövöldöző sofőr értesítette a mentőket és a rendőröket, azonban főnöke életét már az azonnali segítség sem mentette meg.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Azonnal meghalt

„A konfliktus egészen addig fajult, hogy a fiatalabb férfi elővette a nála lévő maroklőfegyvert és rálőtt haragosára, majd értesítette a rendőrséget és a mentőket. A sértett a gyors orvosi segítség ellenére a helyszínen életét vesztette” – közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sokszor tartozott a munkabérrel

A helyieket sokkolta Zoltán halálhíre. A jó körülmények között élő, tehetős férfit ugyanis mindenki ismerte, a helyi gabonaszállítmányozási vállalat feje volt. A településen élők azt mondták, „az alkalmazottjai gyakran összetűzésbe kerültek vele, sokszor nem fizette ki az embereit. Csúnyán beszélt mindenkivel, elég agresszív ember volt”

Gyerektartásra kellett a pénz

A gyilkossággal gyanúsított férfi 15 éve dolgozott a vállalkozónak. A településen azt beszélik, az áldozat több mint egymillió forinttal tartozott munkavállalójának, akinek azért volt szüksége a pénzre, mert a gyerektartást kellett kifizetnie belőle. Azon az estén „állítólag csúnyán összevesztek emiatt, és a férfi ekkor ragadott fegyvert” – mondta az egyik helyi asszony.

Őrizetbe vették

A férfi, évek óta, kamionsofőrként dolgozott a gabonaszállítmányozással foglalkozó cégnél. A rendőrség őrizetbe vette a helyszínen elfogott lövöldözőt, akit emberöléssel gyanúsítanak.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: