K. László és barátja együtt indultak útnak, azonban egy kanyarban kisodródtak. László meghalt, barátja életéért a kórházban harcolnak. Az áldozat családja összetört.

Halálos baleset Nagyfügeden

Nagyfügeden, a Széchenyi István úton közlekedett egy Ford Transit típusú kistehergépkocsi 2022. június 17-én 4 óra 30 perc körül, amikor a jármű lesodródott az útról, majd felborult. A gépjárművet vezető férfi a baleset következtében a helyszínen életét vesztette – írta a police.hu.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Két barát ült az autóban

A két barát Heves megyében autózott, amikor a kocsit vezető 21 éves K. László elvesztette uralmát a kocsi felett, egy bal kanyarban lesodródtak az útról, átcsúsztak a szembejövő sávba, majd többször megperdültek, végül az árokba borultak.

Nem voltak bekötve

Az Agria Tv úgy tudja, hogy a két férfi egyike sem volt bekötve, így mindketten kirepültek a kisbuszból, azonban még utasa túlélte az életveszélyes csattanást, László a helyszínen meghalt. Túl gyorsan mehettek, ezért sodródtak ki a kanyarban.

Összetört a család

A férfi ismerősei és családja összetörtek: „Laci nem volt vagánykodós, jól is vezetett, nem értjük, hogyan történhetett”- mondta a férfi egyik ismerőse. Reménykednek, hogy barátja túléli az esetet.

Aggódnak a családért

„Imádkozunk az életéért, és hogy rendbe jöjjön. Viszont Lacika családjáért aggódunk, bele sem merünk gondolni, milyen állapotban vannak a szülei. Olyan fiatal volt még, tele tervekkel és álmokkal” – mondta szomorúan a férfi.

Kórházban van az utas

Az áldozat barátja, aki utasként ült a járműben, súlyos fejsérüléseket szenvedett, jelenleg kórházban van. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: police.hu