A sztárok élete nem mindig csak a sikerről és a csillogásról szól, hiszen ők is emberek és előfordul hogy különböző problémákkal küzdenek. Néha pedig olyan szituációkba kerülnek, amik hatalmas botrányt kavarnak, ezúttal ilyen eseteket gyűjtöttünk össze.

Ököllel ütötte a barátnőjét

Curtis élete már egy ideje a nyilvánosság előtt zajlik és elég sok botrányban volt már része az évek alatt. A legdurvább sztorihoz 2014-ig kell visszamennünk az időben, amikor az akkori barátnője Bettina, azt állította, hogy a rapper ököllel megütötte az arcát és a fejét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tagadta a bántalmazást

A botrány azért tört ki, mert a lány tudomást szerzett Curtis félrelépéseiről, ami veszekedésbe, majd tettlegességbe torkollott. Curtis nem tagadta a bántalmazást: „Ember vagyok, hibáztam! Vállalom és sajnálom! De azt is tudjuk, ok és okozat (…). Én is elítélem amit tettem! Sosem gondoltam, hogy valaha is ilyet teszek” – fogalmazott a rapper.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gyakori volt a veszekedés

Hujber Feri sem arról híres, hogy egy igazi mintapolgár lenne, elég sokszor szerepelt már az újságok címlapján a botrányos ügyei miatt. A színész és az egykori felesége, Cynthia kapcsolatában nem volt ritka a veszekedés és volt amikor nem sokon múlt, hogy komolyabb baj legyen belőle.

El kellett költöznie

Hujber Feri az egyik veszekedés alkalmával majdnem a feleségéhez vágott egy széket, amit végül egy ajtónak dobott, méghozzá kisfia, Noel szeme láttára, aki zokogva az édesanyja mögé rohant. Végül nem fajult tettlegességig a dolog, de azért hogy az ilyen eseteket elkerüljék, el kellett költöznie otthonról a színésznek.

Gáspár Bea szülinapján balhézott

Gáspár Laci körül a legelső botrány 2006 nyarán alakult ki, amikor is Gáspár Bea születésnapi buliján került összetűzésbe egy társassággal. Gáspár Győző nejének 32. születésnapjára közel száz családtag, munkatárs és üzleti partner volt hivatalos a salgótarjáni megyeházára. 

Így nyilatkozott Gáspár Győző

Győzike elmondása szerint eleinte minden békésen zajlott az eseményen, később azonban a vendégek közül néhányan összevitatkoztak, majd az épület előtt rendezték a konfliktust. Ezután elmondta, hogy a biztonsági kamerák által rögzített felvételeken látszik, ahogyan Gáspár Laci verekszik.

Meg akarták verni

„Fenyegetőztek, meg akartak verni. A barátaimnak köszönhetem, hogy megmenekültem, ha ők nincsenek ott, biztos, hogy elkapnak” – mondta nem sokkal a verekedés után Laci, aki a gyűlölködő rokonságra kente, hogy tettlegességig fajult Gáspár Győző feleségének ünnepe.

Szintén egykori Megasztáros

A korábbi Megasztár versenyzők közül nem csak Gáspár Lacinak volt balhéja, Kandech Eve­lyne például piá­san törte össze azt az autót, amelyet az első nyertes, Tóth Vera kapott győzelme után ajándékba. Az énekesnő nem tudta kontrollálni a kocsit, és három parkoló autóba is belesodródott.

Könyörgött az autóért

„Könyörgött, hogy adjam neki oda egy körre a kocsimat. Azt nem tudtam, hogy nincsen neki jogsija. Bár rossz előérzetem volt, ám nem gondoltam volna, hogy ez történik. Hibáztam, de sajnos már nem tudom visszafordítani. Nagyon szégyellem magam” – mondta akkor Tóth Vera. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!