Elszabadultak az indulatok Budapesten az 1-es villamos egyik járatán. Két férfi került komoly nézeteltérésbe, először csak az öklüket a magasba emelve szidták egymást, majd össze is verekedtek. Az egyik férfi megpróbálta hasba rúgni a másikat, majd nekilökte a vezetőfülkének.

Balhé az 1-es villamoson

Elszabadultak az indulatok szerda délután, Budapesten az 1-es villamos egyik járatán. Két férfi került komoly nézeteltérésbe, először csak az öklüket a magasba emelve szidták egymást, majd össze is verekedtek. Az egyik férfi megpróbálta hasba rúgni a másikat, majd nekilökte a vezetőfülkének. Közben többször is megütötte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elkapta a lábát

A szemtanúk szerint végül rúgás közben, ellenfele elkapta a lábát, így az egyik ülésre tudta őt nyomni. Kevésen múlt, hogy az egyik, a közelben ülő utas is megsérüljön.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megpróbálták megakadályozni

A villamoson utazó utasok megpróbáltak közbe lépni, de nem jártak sok sikerrel – számolt be róla a Tények, és egy videót is megosztott a történtekről.

Nem tudni az okát

Az, hogy miért tört ki a balhé a két férfi között, egyelőre nem derült ki. A küzdő felek állítólag nem tettek rendőrségi feljelentést az esettel kapcsolatban.

Összeakasztották a bajszukat

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról néhány hónapja, hogy bejelentés érkezett arról, miszerint 4-6-os villamoson a Margit körút 19. szám környékén két ember verekszik. A kerületi rendőrök néhány perccel később már a helyszínen is voltak és elfogták, majd előállították a két verekedőt. 

Nem járt a villamos

Az eset miatt körülbelül fél óráig nem járt a 4-6-os villamos a Széll Kálmán tér és a Jászai Mari tér között, illetve a 17-es villamos a Széll Kálmán tér és a Margit híd, budai hídfő között. Hogy mi miatt esett egymásnak a két ember a villamoson, később derítették ki.

Verekedés a Széna térnél

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról tavaly novemberben, hogy komolyabb verekedés volt egy budapesti villamoson. A 4-6-os villamoson a Széna tér környékén utazva hárman rátámadtak egy idősebb utasra.

Közbeavatkozott a sofőr

A Margit hídhoz érve a villamosvezető megpróbált közbeavatkozni, akinek azonnal nekiestek, őt is bántalmazták, megrugdosták. Az egyik támadónál éles eszköz is volt. A vezető segítségére az utasok közül egy nő sietett, a Margit híd budai hídfőjéhez már a rendőrök is kivonultak, ahol két nőt és egy férfit őrizetbe vettek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció