A helyszínről származó információk szerint egy idősebb ember, már bomlásban lévő holtteste került elő Zuglóban. Az eddig még nem azonosított holttestet egy férfi vette észre a Kacsóh Pongrác út M3-as kivezetője alatti részen, megdöbbentő körülmények között.

Fűnyírás közben vette észre

Az eddig még nem azonosított holttestet egy férfi vette észre a Kacsóh Pongrác út M3-as kivezetője alatti részen, fűnyírás közben. A megtalált személy feltehetőleg férfi volt, a teste már bomlásnak indult, amire rátaláltak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Vizsgálódik a BRFK

Több információ egyelőre nem látott napvilágot a rejtélyes esettel kapcsolatban, a BRFK közigazgatási eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Rendőrök a Honvéd téren

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy rendőrök lepték el a közelmúltban Budapesten, az 5. kerületi Honvéd teret. A helyszínről származó információk szerint egy nő holttestét találták meg az egyik belső udvarban. A helyiek úgy gondolják, az asszony önkezével vetett véget életének. 

 Nem lehetett segíteni rajta  

„Többen is azt mesélték, hogy valaki a ház kertrészénél, a zöldterületen meglátott egy földön fekvő testet. Mivel nem mozdult, ezért hívott hozzá segítséget. Az asszonyról hamar kiderült, hogy sajnos már nem lehet rajta segíteni” – árulta el az egyik lakó.

Az emeletről ugorhatott le  

 „Senki nem ismerte, lehet, hogy hajléktalan volt, aki itt, a szemközti parkban élt, majd egyszer csak úgy döntött, hogy bejön a házba és öngyilkos lesz. Ugyanis itt egy szakember azt mondta, hogy az egyik emeletről ugorhatott le az asszony” – nyilatkozta a Metropolnak egy másik helyi lakos.

Bűncselekmény gyanúja nem merült fel

 „Tájékoztatjuk, hogy a halálesettel összefüggésben idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a BRFK közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit” – írta a rendőrség az esettel kapcsolatban.

Korábban is történt rejtélyes haláleset

Budakalász és Békásmegyer között egy síneken fekvő fiatalembert gázolt el a HÉV. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a gázolás másnapján azt közölte, hogy az esettel kapcsolatban nem merült fel idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja.

Nem tudták azonosítani

A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálta az eset körülményeit. Kiderült azonban, hogy senki sem tudja, ki lehetett az elgázolt férfi, emlékeztetett rá a lap. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció