A Siófoki Járási Ügyészség csoportosan és nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette, valamint súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint biztonsági őrként bántalmazott egy vendéget még nyáron Siófokon.

Azt hitték drogot tett egy nő italába

A vád szerint a férfi és öt – a nyomozás során ismeretlenül maradt, szintén biztonsági őrként dolgozó – munkatársa 2020 augusztusában az egyik siófoki szórakozóhelyen körülvették a sértettet, akiről tévesen azt feltételezték, hogy korábban kábítószert kevert egy nőnek az italába. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A nyakánál fogva szorította

Mivel a sértett tagadta, hogy köze lenne a történtekhez, őt a vádlott először a nyakánál fogva a hónalja alá szorította és az oldalán megütötte, majd a földre vitte, és társaival együtt test szerte, így a fején, a vállán és a hátán legalább tízszer megrúgta.

Elvesztette az eszméletét

A bántalmazás során a férfi rövid időre az eszméletét is elveszítette, őt végül a vádlott és társai vitték ki a szórakozóhelyről, majd a helyszínre érkező járőrök a kórházba kísérték, a vádlottat pedig a Siófoki Rendőrkapitányságra előállították.

8 napon túl gyógyuló sérülések

A tettlegesség következtében a sértett ténylegesen nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban a bántalmazás módjára és erejére tekintettel fennállt a súlyosabb sérülések bekövetkezésének lehetősége.

Ezt kéri az ügyészség

Az ügyészség a Siófoki Járásbírósághoz benyújtott vádiratában – büntetővégzés meghozatalára irányuló kezdeményezéssel – felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.

A szépségkirálynő, akinek drogot tettek az italába

Maga a tény, hogy valakinek drogot tesznek a italába, sajnos egyébként nem egyedi. A KékVillogó is beszámolt arról esetről, amikor is az egykori szépségkirálynőt, Vascsák Kittit egy szórakozóhelyen vélhetően bedrogozták, majd egy férfi bántalmazta.

Egy szórakozóhelyen erőszakolták meg

Vascsák Kittit, a magyar szépségkirálynőt közel két évvel ezelőtt érte trauma akkor, amikor egy miskolci szórakozóhelyen vélhetően drogot csempésztek az italába és meg is erőszakolták. A szörnyű eset a mai napig mély nyomot hagyott benne.

A lába is vérzett

Kitti önkívületi állapotban, szétszaggatott harisnyával és vérző lábbal tért haza tavaly áprilisban. A rendőrség nyomozást is indított az ügy kapcsán, de azt bűncselekmény hiányában le is zárták.

Újraindult a nyomozás

Tavaly októberben azonban az ügyészség hatályon kívül helyezte a megszüntetést, a nyomozás újraindult.

Ma sem tud aludni

A fiatal lányt annyira megviselték a történtek, hogy a mai napig alig bír aludni és pszichológushoz is kell járnia. Az RTL Híradóban mesélt arról korábban, hogy mindössze 2-3 órát tud aludni naponta, és az eset utáni atrocitások is nagyon rosszul érintették. “Nem emlékszek rá, de valahogy elraktározódott” – mondta a fiatal lány. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels