Mégsem szállt vonatra az a vértesszőlősi férfi, aki január 20-án tűnt el. A családja továbbra is hazavárja az édesapát. Nagy Kálmán családjának azt mondta, céges bulira megy, kollégái szerint pedig már eltűnése előtt lemondta a részvételt. 

Eltűnt az 52 éves férfi

Amint arról korábban beszámoltunk, január 20-án, pénteken este eltűnt Vértesszőlősről egy 52 éves családapa. Családjának azt mondta, hogy céges buliba megy, de munkatársai szerint már péntek délután lemondta a részvételt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Telefonját sem vitte magával

Nagy Kálmán az időjáráshoz képest vékony öltözetben, sportcipőben, farmerben és bőrdzsekiben indult útnak. Ráadásul a személyes iratait és telefonját sem vitte magával.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Fel akart mondani

Az eltűnés hátterében nem állt családi konfliktus. „Apa nem volt labilis vagy beszámíthatatlan állapotban az eltűnésekor, de az elmúlt időszakban lehangolt volt. Sok volt a munkahelyi stressz, és fel akart mondani – mondta a férfi eltűnése után Szűcs-Nagy Nikoletta, Kálmán lánya. 

Őt keresi a rendőrség

Sokan keresték 

Nagy Kálmán eltűnése után a rendőrség, barátai és családtagjai is keresték. A speciális mentők is bekapcsolódtak a férfi felkutatásába. Az első információk szerint a vértesszőlősi férfi feltehetően vonatra szállt, majd Tóváros megállónál leszállhatott. A kutyás keresőcsoport Tóváros megállónál, egy fatelepnél fogott nyomot.

A MÁV kamerafelvételei

A korábbi nyomok alapján Kálmán a fatelep környékén maradt, vagy ugyanezen az útvonalon visszautazott Vértesszőlősre, de az sem kizárható, hogy tovább utazott Tata, esetleg Komárom, Győr irányába. A további kutatáshoz a MÁV felvételeire is szükség volt. 

Azóta sem jött haza

„Biztosan többen várjátok, figyelitek, hogy hírt adjunk Apukámról. Jó hírrel nem szolgálhatok, azóta sem jött haza és nem is adott magáról jelet” – írta a napokban közösségi oldalán Nagy Kálmán lánya. 

Mégsem szállt vonatra

„A rendőrség a MÁV vonatkamera felvételeket áttekintette, de nem erősítette meg azt, hogy Apa vonatra szállt volna. Marad az, hogy gyalog indult útnak. Így a keresése főként Vértesszőlős környékén folytatódik, beleértve a vizes területeket, tavakat”. 

A magánkeresést már befejezték

Szűcs-Nagy Nikoletta azt írja, a család már nem szervez kereséseket barátokkal, ismerősökkel, keresőcsapatokkal, hiszen már több, mint 2 hét telt el az eltűnése óta, kihűltek a nyomok. Azonban továbbra is bíznak abban, hogy élve viszontlátják szerettüket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A lakosság segítségét kérik

Nagy Kálmán családja, a rendőrség és a Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők kéri az emberek segítségét, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személyről az hívja a 06-30/212-6869-es telefonszámot, a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámot, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámot. 

Kiemelt kép: illusztráció