Az angyalföldi rendőrök a támadók társait továbbra is keresik.

A Kékfény is beszámolt róla, hogy a rendelkezésre álló adatok alapján öt egyelőre ismeretlen férfi 2020. augusztus 22-én 17 óra 15 perckor a 13. kerületi Dagály Fürdő területén szóváltást követően bántalmazott egy 33 éves férfit, valamint egy  31 éves nőt.

A Police értesülései szerint a nyomozás során a rendőrök azonosították az egyik feltételezett elkövetőt, a 39 éves K. Árpádot, akit XIII. kerületi lakásán 2020. augusztus 26-án az angyalföldi rendőrök elfogtak és a kerületi rendőrkapitányságra előállítottak.

A budapesti férfit könnyű testi sértés vétség, súlyos testi sértés, valamint csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A folyamatban lévő nyomozásban a rendőrök a férfi egyik társát, a 45 éves V. Lajost is azonosították, akit egy nappal később augusztus 27-én szintén angyalföldi lakásán elfogtak.

V. Lajost előállítását követően csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság a két férfi társait továbbra is keresi.

Kiemelt kép Police