Szerda reggel látványos autós üldözés volt Törökbálint térségében. Az M0-áson kezdődött a száguldozás, majd Törökbálinton folytatódott, végül futással lett vége. A rendőrök még most is keresik a Suzuki lelépett utasait.

Nagy sebességgel érkezett Törökbálintra

Az autó az M0-ásról nagy sebességgel érkezett Törökbálintra, ahol két autóval is összeütközött, majd oszlopnak csapódott, végül az árokban kötött ki – írja a 444.hu.

Karamboloztak, majd elszaladtak

De ezzel messze nem volt vége az üldözésnek. A sofőr és öt utasa ugyanis gyorsan kimásztak, majd elszaladtak a rendőrök elől.

Elkapták a sofőrt

Az autót vezető nőt hamarosan elkapták, de a többieket a portál értesülései szerint nem. Ezt közvetetten a rendőrség is megerősítette, mert ezt írták:

Cserbenhagyás

“A rendőrök a járművet vezető nőt rövid időn belül elfogták, vele szemben az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya cserbenhagyás vétségének gyanúja miatt indított büntetőeljárást, egyben vizsgálják az eset összes körülményét. Az utasok személyazonosságának tisztázása folyamatban van.”

Az Annahegyi pihenőnél indult az üldözés

Azt Szabóné Berki Biankától, a Pest megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője mondta el, hogy az üldözés az M0 gyűrű Annahegyi pihenőjénél kezdődött. 

Igazoltatni akarták

A Szigetszentmiklósi Autópálya Alosztály munkatársai itt próbálták meg igazoltatni a gyűrűn az M7-es felé haladó autót szerdán reggel 8 óra körül. A szóvivő így foglalta össze, ami ezután történt:

Lelépett a sofőr

“A sofőr megpróbálta magát kivonni a rendőri intézkedés alól, menekülése közben Törökbálint belterületén – két, anyagi káros – balesetet is okozott, majd egy útszéli oszlopnak ütközött és az árokba hajtva állt meg. A sofőr, valamint az autóban tartózkodó további öt ember ezt követően elhagyta a helyszínt.”

Embercsempész lehetett

Helyi forrásunk szerint a sofőr embercsempész lehetett. Erre külön nem válaszoltak, igaz nem is cáfolták.

Ezek is érdekelni fognak:

Kiemelt kép: illusztráció