Két autó karambolozott Budapesten, a 2. kerületben, a Szilágyi Erzsébet fasor és a Városmajor utca kereszteződésében. A vétkes Toyota azért hajtott bele az Audiba, mert nem figyelt rá, hogy pirosra váltott a lámpa.

Áthajtott a piroson

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál helyszíni tudósítója szerint a Toyota a Kútvölgyi út felől érkezett és egyenesen tartott tovább a Széll Kálmán tér fele. Jobbra, a Városmajor utca felé volt zöld, azonban a Széll Kálmán tér fele tartó úton pirosra váltott a lámpa. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset

Audival ütközött

Mivel a Toyota sofőrje elnézte a lámpát, ment tovább egyenesen, csakhogy jobbról, a Városmajor utca felől akkor ért oda az Audi, és telibe találta oldalról. Az autók a kereszteződés közepén ütköztek össze.

Teljesen széttört az Audi eleje

Városmajor utcai baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Beverte a fejét a Toyota utasa

A Toyotát egy középkorú férfi vezette, akinek a baleset során a hölgy utasa könnyebben sérült, mivel beütötte a fejét. Őt további vizsgálatok céljából kórházba szállították a mentők.

Nagyot csattant a két autó

Városmajor utcai baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Kutya is volt az Audiban

Az Audit egy szintén középkorú férfi vezette, akivel ott volt a kutyája is, aki ugyan nagyot esett az utastérben, de szerencsére egyikőjüknek sem esett nagyobb baja.

Tűzoltók segítettek

Városmajor utcai baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Áramtalanították a járműveket

A balesethez a fővárosi hivatásos és a rózsadombi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik elkezdték áramtalanítani a járműveket. A helyszínre mentők is érkeztek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Városmajor utcai baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián