Kitört a balhé egy pápai munkásszállón: a sértettek közül hárman kórházba kerültek a bántalmazás következtében.

Többen összeverekedtek

December 20-ára virradó éjszaka bejelentés érkezett a rendőrégre arról, hogy az egyik pápai munkásszállón többen összeverekedtek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Törtek-zúztak a szobában  

Az eljárás adatai alapján három külföldi állampolgár és egyik munkatársuk között szóváltás alakult ki, majd a sértett bezárkózott a szobájába. Erre a 17, a 18 és a 19 éves férfi rátörte az ajtót, bementek a helyiségbe, ahol a sértettet bántalmazták és törtek-zúztak a szobában.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Asztal- és széklábakkal támadtak

Ezt meghallva a sértett másik három munkatársa futott le az emeletről, hogy a segítségére siessen, majd a bántalmazók asztal- és széklábakkal támadtak rájuk is.

Elfogták őket

A kiérkező rendőrök két elkövetőt az épületben, míg társukat – aki menekülni próbált – a munkásszálló közelében fogták el. Ezután előállították, majd a nyomozók őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként kihallgatták őket. Várhatóan mindhárom elkövetőt letartóztatják.

Hárman kerültek kórházba

A sértettek közül hárman olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a mentők azonnal kórházba szállították őket.

Egy fogadó nem aprózta el

A Kékvillogó.hu írt arról a közelmúltban, hogy egy budapesti férfi úgy döntött, nagyban fog játszani. A szóban forgó személy nem kevesebb, mint 956 szelvényt szeretett volna feladni egy zuglói lottózóban.

A sorban állók dühösek lettek

Egy éppen akkor sorban álló férfi mondta el, mi történt azt követően, hogy a játékos kedvű ember fel akarta adni a közel ezer szelvényt. Mindenki ledöbbent, ám olyanok is voltak, akik aggódni kezdtek, hogy nem fognak sorra kerülni, mielőtt kezdődik a következő mérkőzés. Mindössze fél óra volt hátra a kezdő sípszóig.

Kezdett fogyni a várakozók türelme

Amikor nagyjából a köteg felén már túl voltak, többen szóvá tették, hogy ők is szeretnének sorra kerülni. Körülbelül tíz percet kellett a sorban állóknak várakoznia a fél köteg feladására. Ekkor még további tíz percre lett volna szükség arra, hogy a következő játékos is feladhassa a saját szelvényeit.

Ekkor lett kissé paprikás a hangulat

Nem minden szelvény szólt aznapra. Kiderült, hogy körülbelül 300 szelvény csak a hétvégi meccsekre szólt. Ekkor voltak, akik fizikailag bántalmazták volna a játékost.

Megoldották

A lottózó dolgozója megkérte a játékost, hogy legyen kedves csak az aktuális szelvényeket feladni. Így végül mások is sorra tudtak kerülni még időben, szerencsére tehát nem alakult ki semmilyen komolyabb incidens. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt: itt történt a balhé. Fotó: police.hu