Életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárásban tíz napon belül nyolc személyt fogtak el a nyomozók. Közülük két férfi letartóztatását a bíróság elrendelte, ketten bűnügyi felügyelet alatt várják ügyük folytatását. Cikkünk végén mutatjuk a harci eszközöket.

Személyes találkozót szerveztek

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán április 2-án indult büntetőeljárás egy Mór külterületén lévő telephelyen történt bántalmazás miatt. A nyomozás adatai szerint két móri család tagjai, valamint ismeretségi köreikből többen egy korábbi sérelem miatt személyes találkozót beszéltek meg a fenti napra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ütötték-vágták, ahol érték

Az összejövetelre vascsővel, fejszével és egyéb eszközökkel érkezők azonnal megindultak áldozatuk, egy 45 éves férfi felé, akit testszerte, több alkalommal megütöttek, majd fejszével fejbe vertek.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elvesztette az eszméletét

Ez utóbbi ütéstől a sértett elvesztette eszméletét, és megsérült. A nyomozás adatai szerint fennállt az életveszélyes sérülés kialakulásának reális veszélye.

Tíz percen belül kiértek az egyenruhások

A rendőrségre érkezett riasztást követően 10 percen belül a helyszínre érkező egységek egy 38 éves férfit fogtak el és állítottak elő, akit életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt hallgattak ki a nyomozók.

Újabb hét személyt állítottak elő

Ezzel párhuzamosan az elkövetői kör kézre kerítése érdekében széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatás vette kezdetét. A rendőrök lelkiismeretes és kitartó munkájának köszönhetően pár napon belül további hét személyt állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként a vármegyei rendőrök.

Két embert le is tartóztattak

Közülük két férfi letartóztatását és további két személy bűnügyi felügyeletét a Székesfehérvári Járásbíróság elrendelte, a többiek szabadlábon védekezhetnek az eljárásban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Harci eszközök

Fotó: police.hu

Harci eszközök

Fotó: police.hu

Harci eszközök

Fotó: police.hu

Kiemelt kép: illusztráció