Hármas karambol történt csütörtökön délután a szigetszentmiklósi gerincúton. Az elöl haladó Hyundai fékezett, ezt tette a mögötte haladó Citroën Berlingo vezetője is, azonban a leghátul érkező Iveco kisteherautó sofőrje figyelmetlen volt és fékezés nélkül belerohant a lassító Berlingoba. Két embert szállítottak kórházba. Cikkünk végén mutatjuk helyszíni felvételeinket.

Fékezés nélkül rohant bele

Csütörtök délután a szigetszentmiklósi gerincúton több jármű haladt Szigethalom felől a Massányi Miklós úti körforgalom felé. Az elöl haladó Hyundai forgalmi ok miatt fékezett, ezt tette a mögötte haladó Citroën Berlingo vezetője is, azonban a leghátul érkező Iveco kisteherautó sofőrje figyelmetlen volt és fékezés nélkül belerohant a lassító Berlingoba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Árokba hajtott és felborult

A Citroën a Hyundai jobb hátuljába csapódott, majd jobbra letért az útról és a mellette lévő árokba hajtott, majd a jobb oldalára borult.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két embert szállítottak kórházba  

Középkorú férfi vezetője és mellette ülő tizenéves fia könnyebben megsérült, ők el tudták hagyni a roncsot saját erejükből, de a mentők mindkettőjüket kórházba szállították. Az Iveco és a Hyundai sofőrje nem sérültek meg a hármas karambol során. A helyszínre a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítottak két járművet.

Darus autómentő segített

A Berlingot végül darus autómentő segítségével emelték ki az árokból. A környéken minden irányban jelentős torlódás alakult ki, pedig csak félpályás útlezárás volt érvényben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvételünk

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Helyszíni felvételünk

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Helyszíni felvételünk

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Helyszíni felvételünk

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Helyszíni felvételünk

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Helyszíni felvételünk

Fotó: Hahó Bucka

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK