Azonnal szörnyethalt az a fiatal pár, akik abban a luxusautóban utaztak, amely fának Szalánta környékén először egy Suzukival ütközött, majd többször megpördült a levegőben és fának csapódott. A Suzukit vezető vétlen nagymama életéért küzdenek, a vele utazó 11 éves unokájának kisebb agyrázkódása lett.

Előzni próbált

Amint arról beszámoltunk, szörnyű baleset történt szombat. A 58-as főút Szalántáról Pécs felé vezető részén három személyautó karambolozott. Egy hosszabb egyenes szakaszon egy Audi S5 és egy Mercedes-AMG GT versenyzett egymással, ám azzal nem számoltak, hogy nem csak ők közlekednek a szakaszon, hanem egy suzukis is.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Közúton versenyeztek

A Suzukit a 70 éves P. Tiborné vezette, aki indexelt, majd megkezdte a balra kanyarodást az egyik mellékútra. Azonban a versenyző fiatalok olyan sebességgel érkeztek, hogy pont telibe találták. Az RTL-nek az egyik szakértő azt mondta, hogy a Mercedes akár 200 kilométer/órával is mehetett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kiszakadt a Merci tengelye

Az audis elrántotta a kormányt és csak koccant a Suzukival, de a Mercedes egyenesen nekihajtott, majd elvesztette irányítását az autója felett és egy fának csapódott. A Suzuki eleje leszakadt az ütközés erejétől, a Mercedes pedig felismerhetetlenségig összetört, hátsó tengelye kiszakadt és több méterrel odébb a fűben landolt.

Felismerhetetlen lett a Merci

Forrás: katasztrófavédelem.hu

Nagymama és unokája is megsérült

A Suzuki hátsó ülésén egy 11 éves kisfiú utazott, akit a gyerekülés és a biztonsági öv megvédett annyira, hogy csak könnyebben sérült, neki agyrázkódása lett. Azonban a nagymamát súlyos, életveszélyes  sérülésekkel vitték kórházba. Őt azonnal megműtötték, ugyanis medence- és combcsonttörése van.

Meghalt a szerelmes pár

 A Mercedesben ketten utaztak a 32 éves S. Dániel és a barátnője a 30 éves A. Henrietta, akik azonnal szörnyethaltak a helyszínen. Amint azt korábban megírtuk, a Mercedest egy MMA-harcos és testépítő vezette. Dani szerelme pedig fodrászként dolgozott.

Árulta a Merciét

„Az a borzasztó, hogy talán elkerülhető lett volna a baj, ugyanis Dani épp árulta a Mercit 45 millióért az interneten. Talán, ha az nincs…ők még vannak. Nyugodjatok békében drága barátaim! – nyilatkozta a Borsnak Gábor, az elhunyt Dani ismerőse. 

Felháborodtak a helyiek

A baleset után a helyiek annyira felháborodtak a vétkes autósra, hogy többen életfogytiglani büntetést kérnének az életben maradt versenyző Audi sofőrjére. „Nagyon felháborító az, ami történt! Egy újgazdag fiatal a haverjával azt képzelte, hogy profi autóversenyzők a sportautóikkal. Viszont arra már nem gondoltak, hogy mások életét is veszélyeztetik és tessék, meg is van a baj!” – mondta egy helyi lakos.

Ebben az autóval utazott a nagymama és unokája

Forrás: katasztrófavédelem.hu

Életfogytiglant érdemelne

„Én úgy gondolom, hogy az alap, hogy elveszik a túlélő audis jogosítványát, de azért, mert ketten is meghaltak, életfogytiglanit kérnék rá, de nem csak én.. Itt mindenki helyben mindenkitől ezt hallom! Remélem rendbe jön fizikailag és lelkileg is a nagymama és az unoka” – fogalmazott a férfi.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: katasztrófavedelem.hu