Kerékpározás közben lett rosszul egy férfi kedd este Velencén, a vasútállomáson. A 60 év körüli férfi leesett a bicikliről, a vonatra várók értesítették a mentőket, miután a férfi mozdulatlanul feküdt a földön.

Leesett a bicikliről

Többen döbbenten figyelték az eseményeket, miután egy bicikliző férfi leesett a velencei vasútállomáson és mozdulatlanul feküdt a földön. „Sajnos, nagyjából csak öten álltunk meg, hogy és próbáltunk tenni valamit. Sokan, szerintem részeg hajléktalannak hitték” – mondta az egyik nő, aki éppen a vonatot várta a velencei vasútállomáson.   A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Súlyosan megsérült

„Akik ott voltak, lelkiismeretesen és szakszerűen kivették a részüket, akár a mentősök fogadásából, akár a telefonálásból, vagy az újraélesztés folyamatából” – mondta a szemtanú. A környékbeliek szerint a férfi már az eséstől is csúnyán összetörte magát. Volt, aki azt hitte, az esés miatt sérülhetett meg. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tüdőembóliát kapott

Később azonban kiderült, hogy nem így történt, a férfi kerékpározás közben kapott tüdőembóliát és már rosszul érezte magát, ezért is esett el.  Az esés miatt súlyosan megsérült a koponyája, és a leállt a légzése.

Az utasok tartották életben

Az utasok mindent megtettek azért, hogy segítsenek rajta: a mentők kiérkezéséig folyamatosan próbálták újraéleszteni a férdit. Nemsokára két mentőkocsi is a helyszínre érkezett, a mentősök pedig már emelt szinte folytatták az újraélesztést.

Két mentő is érkezett

A helyiek elmondták, hogy hosszú ideig harcoltak a férfi életéért: „Nagyjából egy órán keresztül próbálkozhattak, és két esetkocsi is kiment. Mindent megtettek, amit csak lehetett” – mondta egy helyi férfi. Sajnos azonban az eset, dacára a hősies utasok és a mentősök tettének, tragédiával végződött.

Meghalt a férfi

„Arra jártunk, és láttuk a zsákot. Tudtuk, hogy az nem jelent jót” – mondta egy másik környékbeli. Az üggyel kapcsolatban az Országos Mentőszolgálat a Borsnak azt írta, hogy nem sikerült a férfi életét megmenteni. „A 60 év körüli férfi életét, a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sem sikerült megmenteni” – írta az OMSZ.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció