Családja találhatta meg Aranka néni holttestét a 18. kerületben. Az asszony egy tucat macskával élt együtt, a kisállatok körbevették a holttestét, amikor rátaláltak.

Igazi horror

A 18. kerületben Királyhágó utcai lakóit megrázta az egyik családi házban elhunyt asszony halálhíre. A környéken az a szóbeszéd terjed, hogy az asszony – napok óta a szobában heverő – holttestébe a macskái beleettek. „Este 11 óra körül jelentek meg a ház előtt a rendőrautók” – idézte fel a történteket az egyik szomszéd. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Unokáival lakott

„Szoktuk látni a házban élőket. Ott lakik a kis alacsony, idős Aranka néni, a lánya és a három iskolás unokája. Eléggé megijedtem, amikor láttam a szirénákat, de nem mertem közelebb menni, mert ilyenkor sosem lehet tudni, hogy mi történhetett a családdal. Nem akartam beleavatkozni.”

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Családja talált rá

„Azonban másnap megkérdeztem pár ismerőst a környékről, ők mondták, hogy a néni halt meg, akit a családja találhatott meg a szobában. Gondolom, el van osztva ez a nagy családi ház, és az egyik része a nénié volt, a másik pedig a lányáé és az unokáké” – tette hozzá.

Ilyet még a szakemberek sem láttak

A hatóságtól kiérkező szakemberek is megdöbbentek azon, ami a helyszínen várta őket. Ugyanis a 80 éves asszony napokkal ezelőtt veszíthette életét, ám csak később talált rá a családja. Azonban a testén furcsa, harapásnak tűnő nyomokat találhattak. Aranka néni tucatnyi macskával élt együtt, elképzelhető, hogy az állatok beleettek a holttestébe.

Napokig nem látták Aranka nénit

Az egyik szomszédnak sikerült beszélnie az asszony lányával. „Gondolom, innen indulhatott el ez a gyomorforgató pletyka. Arról hallani, hogy a család talált rá az asszonyra, nem tudjuk, lehet, hogy az unokái… És azt látták, hogy a holttestet körbeveszik a macskák… Napok óta nem láttuk az asszonyt, így elképzelhető, hogy ennek a rettenetnek tényleg van alapja” – zárta szavait a szomszéd.

Szűkszavú közleményt adott ki a rendőrség

A rendőrség az esettel kapcsolatban ezt közölte a Riposttal: 2023. november 28-án egy Budapest 18. kerület, Királyhágó utcai háznál intézkedtek, ahol egy embert holtan találtak. A rendőrség az esettel kapcsolatban helyszíni- és halottszemlét tartott, amely során bűncselekményre, idegenekezűségre utaló körülmény nem merült fel. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Korábbi eset

Egy 50 és 70 év közötti férfi holtteste került elő október végén. A BRFK kommunikációs osztálya az esettel kapcsolatos megkeresésünkre azt közölte, hogy nem merült fel idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja gyanúja, s a rendőrség közigazgatási eljárásban, szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

Korábbi eset

Október elején írtunk arról, hogy az ukrán rendszámú gépjármű sofőrje rosszullét miatt húzódott le a pihenőbe az M3-ason Nyíregyháza felé, ahol természetes halállal hunyt el. Az Országos Mentőszolgálat az eset kapcsán közölte: az esetnél egy középkorú férfi halálának tényét állapították meg. Egyúttal jelezték: a körülmények tisztázása a hatóságok feladata.

Korábbi eset

Ahogy korábban írtunk róla, a helyszínről származó információk szerint összesen 10 jármű volt érintett a balesetben, több ütközés is történt egymás után. A heol.hu hírportál úgy tudja, a karambolban elhunyt utas kirepült a járműből, valószínűleg nem volt bekötve. A súlyos sérülteket mentőhelikopter szállította el, egy ember életét azonban már nem lehetett megmenteni.

Elkerülhető lett volna

Az esetről az MKIF Zrt. – Az ország útja adott ki most tájékoztatást a közösségi oldalán, posztjukban arról írnak, a tragédia feltehetően elkerülhető lett volna. „Sokat vívódtunk az elmúlt két hétben, hogy a következő videót közzé tegyük-e. Halálos balesetről készült felvételt, kegyeleti okokból soha nem adunk közre” – kezdik a posztot. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció