Hátba szúrta bedrogozott fiát egy borsodi férfi, majd magára hagyta. A fiú annyira ki volt készülve az „anyagtól”, nem érzett fájdalmat. Csak később kért segítséget a szomszédoktól, kiderült, életveszélyesen megsérült a szúrástól.

Drogfüggő volt a fiú

A férfi feleségével és két fiával egy borsodi kistelepülés családi házában lakott. Az egyik fia mintegy három éve rendszeres herbálfogyasztó, ami miatt állandósultak a veszekedések a családban.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szülei pénzéből jutott hozzá a drogokhoz

A fiú mindig pénzt kért szüleitől, hogy drogot vegyen, ami gyakran agresszívvá tette. Miután a szülők már nem adtak neki pénzt, elkezdett a házból kisebb értéktárgyakat elhordani, azokat eladva jutott kábítószerhez.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

400 forintot adott neki az apja

2021. január közepén az esti órákban ismét pénzt kért az apjától, aki csak nagy nehezen adott 400 forintot, a fiú ekkor rögtön elment herbált venni, azt elfogyasztva hazajött, és lefeküdt aludni.

Kiakadt a családapa

Másnap reggel a családapa korán kelt, mivel munkába indult. Észrevette, hogy a fia a konyhában lévő kanapén fekszik, a kábítószer-fogyasztás miatt megint szóváltásba keveredett vele, majd arra utasította, hogy ha hazajött a munkából, otthon találkozzanak.

Megszúrta a fiát

A fiú azonban visszaszólt az apjának, szidalmazta, majd azzal fenyegette meg, hogy tolószékbe rakja. A vádlott erre annyira felmérgesedett, hogy egy 20 cm pengehosszúságú konyhakéssel a betakarózva fekvő sértettet hátba szúrta.

Nem reagált a szúrásra

A sértett egyáltalán nem reagált a szúrásra, rövid időn belül felkelt, és fájdalomra sem panaszkodott, az apa azt gondolta, hogy nem okozhatott komolyabb sérülést, a kést a konyhaszekrénybe tette, és elment dolgozni.

Az anyja sem látott komolyabb sérülést

A vitára kiment a konyhába a fiú édesanyja is, akivel a fiú közölte, hogy az apja megszúrta, de miután a nő megnézte a sebet, látta, hogy alig vérzik, letörölte, bekötözte, és ő is úgy gondolta, hogy nincs nagyobb baj, szintén munkába indult.

A szomszédtól kért segítség

A fiú még a reggeli órákban rosszul lett, a szomszédtól kért segítséget, aki értesítette a mentőket. A szúrás következtében a bal mellkas felett megnyitó mellűri levegőgyülemmel járó, közvetetten életveszélyes sérülést szenvedett el.

Felfüggesztett börtönt kért az ügyész

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 49 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció