Apa és kislánya sérült meg abban a balesetben, ami Litérnél történt szerdán reggel. Egy személyautó és egy kamion ütközött össze, a helyszínelés idejére lezárták az utat. Beszámolónk végén mutatjuk a helyszínen készült képeket.

Autó és kamion ütközött

Az elsődleges információk alapján május 3-án 6 óra 40 perc körül a 7202-es számú úton egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze egymással – tájékoztatott a Veszprém vármegyei rendőrség Facebook-oldala.

Éles kanyarban találkoztak

Az úton, egy éles kanyarban, eddig ismeretlen okból ütközött össze a két jármű. Az utat lezárta a rendőrség, a forgalmat pedig visszafordította. A műszaki mentést a tűzoltók végezték el.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kórházba vitték őket

A baleset következtében a kocsit vezető apa és vele utazó 15 éves lánya megsérült. A helyszínről származó információk szerint a mentők könnyebb sérülésekkel kórházba vitték őket.

A nedves út is szerepet játszhatott a balesetben

Itt történt az ütközés

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Veszprém vármegyei rendőrség