A ceglédi vasútállomáson támadt áldozatára egy 24 éves fiatal, 35 éves társával. A helyi zsaruk elfogták őket.

A ceglédi vasútállomáson támadták meg

Egy, a ceglédi vasútállomáson várakozó férfihez lépett oda két ember 2022. április 24-én délután.”Add ide az órádat, mert baj lesz!” hangzott az utasítás, amikor a következő pillanatban a férfi már kapta is a gyomrost. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Leszaggatták az óráját

Karjáról az órát egyikük leszaggatta, nadrágzsebéből aprópénzét elvette, majd társával együtt elmenekültek. A férfi könnyű sérülést szenvedett, egy közeli telefonfülkéhez szaladt, onnan hívott segítséget.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elfogatóparancs

A ceglédi rendőrök néhány órán belül azonosították a két támadót, ellenük elfogatóparancsot adtak ki, az elfogást pedig a rendőrség honlapján közétett felhívással is próbálták gyorsítani.

FRISS!

Kattant a bilincs

A 24 éves V. Tibor Nyírlugoson próbált bújkálni a rendőrök elől, sikertelenül, április 26-án kattant a kezén a bilincs. Társát a 35 éves J. Vilmost a monori vasútállomáson fogták el a rendőrök, miután egy jegyvizsgáló bejelentést tett, hogy felismerte a rendőrségi felhívásban keresett rablót.

Videón az elfogás:

Tagadta

V. Tibor az erőszakos cselekmény elkövetését tagadta, a gyanúsítása ellen panasszal is élt. Azt mondta, ha hasonló dolog történne a szeme előtt, azt megakadályozná, a terhére rótt bűncselekményre vonatkozóan állította „nem voltam jelenlévő”, végig tagadott. J. Vilmos úgy nyilatkozott, a bűncselekmény elkövetésekor ő csak állt társa mellett, nem állt szándékában senkit bántani, megfélemlíteni.

Eljárás folyik

J. Vilmos ellen szabadlábon hagyása mellett, az azóta letartóztatott V. Tibor ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Ceglédi rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu videorészlet