Ablaktakarítás közben zuhant ki a tizedikről egy nő Budapesten, aki nem élte túl a tragédiát. Biatorbágyon is halálos baleset történt, ott egy idős nő esett a víztározóba. Sajnos ő is meghalt.

Kizuhant az ablakon

Ablaktakarítás közben, a tízedik emeletről zuhant ki egy középkorú nő szerda reggel Budapesten, a  Havanna lakótelepen.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt a nő

A baleset reggel 7 órakor történt a Csontváry Kosztka Tivadar utcában. A nő nem élte túl a zuhanást – írja a Bors.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lezárták a környéket

A tűzoltók és a rendőrök mindent lezártak a környéken. Kosaras emelővel próbálnak bejutni a lakásba, ugyanis a nő egyedül volt otthon, az ajtaját zárva találták.

Tragédia Biatorbágyon

Szintén szerda reggel tragikus eset történt a Pest megyei Biatorbágyon is. Egy idős hölgy ellenőrizte az udvaron lévő víztározót, de sajnos ismeretlen körülmények között belesett.

Beesett a víztározóba

A tárolóban lévő magas vízszint miatt esélytelen volt a kijutása. Az élettelen testét a tűzoltók emelték ki, miután a vízszintet lecsökkentették – írja Facebook oldalán a biatorbágyi polgárőrség.

A tűzoltók és a mentők is a helyszínen vannak

Helyszíni felvétel – Forrás: Facebook

Forgalomkorlátozás van

A tragédia Biatorbágyon, a Fűzes utcában történt. Az útszakaszon időszakos forgalom korlátozás van a mentésben résztvevő járművek mozgása miatt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a tragédia

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: tűzoltó és mentő a Biatorbágyi tragédiánál – Forrás: Facebook