Miután a nő a folyóba vetette magát a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársa a testi épségét kockáztatva utána ugrott. Nem az első eset az utóbbi időben, hogy egy ember a Tiszába veti magát, azonban nem mindenki ilyen szerencsés.

Hídról ugrott a folyóba

Egy nő a szolnoki gyaloghídnál a Tisza folyóba ugrott augusztus 29-én a koraesti órákban, számolt be róla a police.hu.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Azonnal keresni kezdte

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársa, Benedek Zsolt rendőr zászlós kisgéphajóval látott el szolgálatot, így azonnal a nő keresésére indult.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A vízbe vetette magát

A szolgálatot ellátó férfi a parttól 2,5 méterre talált rá a nőre, akinek nem sok ereje volt már. Benedek hezitálás nélkül a vízbe vetette magát, majd a partra vitte és biztonságba helyezte a már nagyon rossz állapotban lévő nőt.

Kórházba szállították

Ezután a kiérkező mentőszolgálat a kórházba szállította a hölgyet, aki azóta az egészségügyi intézményben lábadozik.

Nem mindenki ilyen szerencsés

1 hete számolt be róla a Kékvillogó, hogy meghalt az a 32 éves férfi, aki Szegeden, a hídról ugrott a Tiszába, végül egy horgász talált rá a holttestére.

Csak viccelődni akart

A barátnő elmondása szerint a férfi a barátaival ivott, részeg volt, és amikor már hazafelé tartottak, leugrott a Bertalan hídról. „A barátainak azzal viccelődött, hogy le fog ugrani, azonban ők azt hitték, nem gondolja komolyan” – mondta a barátját kétségbeesve kereső nő.

A rendőrség is kereste

A férfit egyébként, mint eltűnt személyt kereste a rendőrség is. A Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat elnöke a tragédia után azt közölte, hogy nagy erőkkel keresik a fiatalembert.

Horgász jelentette az esetet

A rendőrség ügyeletére 2021. augusztus 24-én 6 óra 39 perckor érkezett bejelentés, hogy egy horgász Szegeden a Tisza folyóban egy ismeretlen férfi holttestét találta meg. A szegedi rendőrök a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság munkatársaival együttműködve, a holttestet a vízből kiemelték.

K. András holttestét találták meg

A helyszínen elvégzett adatgyűjtés eredményeként az egyenruhások megállapították, hogy a megtalált holttest, azonos azzal a férfival, aki 2021. augusztus 22-én a reggeli órákban a Bertalan Hídról a Tiszába ugrott.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszínelés a Tisza-parton – Forrás: police.hu