A tamási rendőrök Budapesten fogták el azt a férfit, aki feltehetően dílere volt annak a 65 éves vállalkozónak, akit novemberben tartóztattak le, mert az általa forgalmazott urnák közé rejtette el a drogot.

Kábítószergyanús anyagok

Az esetről akkor a police.hu is beszámolt, mint írták egy korábbi lopás miatt tartottak kutatást még 2020. december 18-án egy Tamásiban élő vállalkozó otthonában, ahol a rendőrök többfajta – tablettákat, zöld növényi törmeléket – kábítószergyanús anyagot találtak. Azokról szakértő megállapította, hogy kábítószerek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Terjesztés

A nyomozóknak információjuk volt arra, hogy a 65 éves vállalkozó drogok terjesztésével is foglalkozik, ezért további adatgyűjtésbe kezdtek.

FRISS!

Több tucatnyi tabletta

A rendőrök 2021. november 24-én a késő esti órákban Tamásiban elfogták a férfit, akinek kisteherautójában – a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak és kábítószerkereső kutyájának segítségével – az urnák között több tucatnyi tablettát és fehér port találtak. A vállalkozót november végén letartóztatták, azóta is börtönben van.

Ezt is vizsgálják

A Tamási Rendőrkapitányságon vizsgálták azt is, hogy az ügyben mások érintettek-e, továbbá, hogy a 65 éves férfinak voltak-e segítői a drogok terjesztésében. Az ügyben számos fogyasztót is kihallgattak.  

Videón az elfogás:

Budapesten találták meg a dílert

A rendőrök a beszerzett bizonyítékok alapján 2021. december 16-án Budapesten, otthona közelében elfogták M. Zs. 38 éves budapesti lakost, aki feltehetően a tamási vállalkozó dílere volt már hosszú ideje.

Rengeteg pénz volt nála

Fotó: police.hu

Több mint 14 milliót foglaltak

A férfi ruházatában több mint 600.000 forintot találtak, otthonában pedig több mint 14 millió forintot foglaltak le a nyomozók. A lakásban többfajta kábítószergyanús anyagot, zöld növényi törmeléket, fehér port és tablettákat is találtak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu videorészlet