Súlyos baleset történt Hódmezővásárhely térségében szombaton. Egy háromtagú család gépkocsija csúszott meg a nedves úton, majd fának csapódott és a feje tetejére állt.

Fejtetőre állt az autó

Lesodródott az úttestről, majd felborult egy gépkocsi a Hódmezővásárhely és Békéssámson közötti út 22-es kilométerszelvényénél. Egy család autója csúszott meg a nedves úton, fának csapódott és a feje tetejére állt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hárman utaztak a kocsiban

A hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelyben hárman utaztak. A balesethez a mentők és a rendőrök is kiérkeztek, a hatóságok teljes útlezárás mellett végzik a beavatkozást – tudtatta a Katasztrófavédelem.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kórházban egy 4 éves kislány is

A helyszínről származó információk szerint a kocsiban egy család utazott, hárman sérültek meg, őket kórházba szállították. Az apa vezetett, a 4 éves gyerekük is az autóban ült, mindenkit kórházba vittek.

Megdobhatta a kátyú a járművet

Az egyik hozzászóló szerint az autó nem hajtott gyorsan, megdobta a kátyú, a sárban kötött ki, majd nekiment egy fának és utána borult fel.

Jól vannak a család tagjai

Az esti hírek szerint a család tagjai a körülményekhez képest jól vannak. Egy kommentelő szerint a kislány nagyon sok vért veszített, de nagy baja szerencsére nem történt

Fának ütközött egy BMW

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy megcsúszott egy BMW és fának ütközött Kiskunlacháza és Dömsöd között. A nagy értékű személygépkocsi alaposan összetört a történtek után.

Segítséget kértek tőlük

A Ráckevei Önkormányzati Tűzoltóság arról kapott bejelentést, hogy az 51-es út 44-es kilométer szelvényében műszaki mentés miatt kérnek tőlük segítséget, a Kiskunlacháza tábla után, Dömsöd irányában.

Megcsúszott az úton

A jelzett helyen egy autó a hónedves úton megcsúszott, majd előbb egy út menti fának csapódott, aztán visszavágódott az útpályára. A BMW-ben egy fő utazott, ő könnyebben sérült, a mentők megfigyelésre kórházba szállították.

Gyalogost gázoltak a zebrán

Ugyancsak a Kékvillogó.hu adta hírül, hogy súlyos baleset történt pénteken, az esti órákban a főváros 11. kerületében. Egy nőt a zebrán ütöttek el a Bikás Park közelében.

15 métert repült

A szerencsétlenül járt hölgy körülbelül 15 métert repült, és súlyosan megsérült, miután a lámpa nélküli zebrán megtörtént a baj. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: Hmvhely Car Life/Facebook