Elgázolt egy embert a vonat Rákosrendező állomáson, tudatta közösségi oldalán a MÁV. Mint írják, a a Nyugati pályaudvarról Esztergomba 5:10-kor elindult S72-es vonat (2050) Rákosrendező állomáson áthaladt egy sínek között fekvő ember felett, aki életben maradt.

Elgázolt egy embert a vonat

A gázolást követő rendőrségi helyszínelés ideje alatt egy vágányon szünetelt a forgalom. A Budapest-Esztergom vonalon 5-10 perccel nőtt a reggeli vonatok menetideje, továbbá az Esztergomból a Nyugati pályaudvarra 7:05-kor induló G72-es vonat (2237) nem közlekedett, derült ki a társaság tájékoztatásából. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Befejezték a helyszínelést

A kommentszekcióból egyébként kiderül, hogy háromnegyed hétre befejezték Rákosrendezőnél a baleseti helyszínelést, így ismét korlátozás nélkül haladhattak tovább a vonatok.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy másik gázolás is történt

A GYSEV vonalán, Vasvár és Püspökmolnári állomások között egy embert elsodort egy vonat. A helyszínelés ideje alatt pótlóbuszok szállították az utasokat.

Pótlóbusz közlekedett

A Nagykanizsáról Szombathelyre 7:08-kor elindult Pannónia InterRégió (9807) helyett Zalaszentiván és Püspökmolnári között pótlóbusz közlekedett, írta honlapján a MÁV.

Pár napja Monorierdőnél gázolt a vonat

Amint azt a Kékvillogó is megírta elgázolt egy embert a vonat Monorierdőnél pár nappal ezelőtt. Mint megírtuk a helyszínelés miatt több órás vágányzár volt érvényben, a menetidő pedig jelentősen megnőtt.

Gázolás Érdnél

Korábban a Pécsről Budapestre, a Keleti pályaudvarra tartó Sopianae InterCity Érd és Nagytétény-Diósd állomás között gázolt el egy embert, erről szintén hírt adott portálunk is.

Gázolás Badacsonynál

Nemrégiben Badacsonynál is tragédia történt, amikor is a sebesvonat Badacsonytomaj és Badacsonytördemic-Szigliget állomások között elgázolt egy embert. Később kiderült, gázolás áldozata egy 53 éves budapesti nő, aki a helyszínen életét vesztette. 

Szeptemberben egy 11 éves kislány ütött el a vonat

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt, szeptemberben egy 11 éves kilányt ütött el a vonat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A kislány a sínek mellől, a kukoricásból lépett a vonat elé, szándékosan.

Sétálni indult

A 11 éves kislány egy vasárnapi napon, ebéd után kiment sétálni a házuktól nem messzire levő, éppen a vasút mellett húzódó almásba és kukoricásba, ahol elbújva megvárta a vonatot, majd a szerelvény elé lépett. 

Nem tudott megállni

A vonat vezetője időben meglátta a kislányt, dudált és vészfékezett, de sajnos a vasszörnyet már nem tudta megállítani. A kislány testét 20-30 méteren keresztül tolta maga előtt a vonat, mire meg tudott állni. A gyermeket életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Külseje miatt cikizték

A kislány nagypapája azt mondta, hogy Hannát külseje miatt cikizték az iskolába, emiatt többször is sírva ment haza. „Bementem az iskolába, hogy a problémát jelezzem, de nem lett eredménye” – mondta a tragikus sorsú kislány nagypapája. További részletek ebben a cikkünkben.

Ez is érdekelhet:

Elgázolt egy embert a vonat a monorierdei átjáróban: teljes vágányzár van, több órát is késhetnek a járatok

Kiemelt kép: Illusztráció