Egy vietnámi férfi elvesztette a Q5-ös Audijának a kulcsát, egy társaság találta meg, akik ellopták. A rendőrök egy parkolóban találták meg a kocsit, figyelni kezdték, hogy ki jön érte, megérkeztek az autótolvajok és a leendő orgazdák, csúnyán ráfáztak, mert a rendőrök az arcukat az aszfaltra nyomták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. kerületi Rendőrkapitányságán április 1-jén tett feljelentést egy vietnámi férfi, akinek ellopták a 7,5 millió forint értékű autóját.

A józsefvárosi nyomozók megkezdték az adatgyűjtést, a térfigyelő kamerák felvételeinek ellenőrzését, és értesítették a BRFK Felderítő Főosztály Gépjármű Bűnözés Elleni Osztályát is.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem sok idő telt el, amikor a Felderítő Főosztály munkatársai egy ferencvárosi parkolóban megtalálták a lopott Q5-ös Audit. A rendőrök tudták, hogy a tolvajok visszamennek a terepjáróért, ezért a 5. kerületi nyomozókkal közösen figyelni kezdték a környéket.

Rövid várakozás után egy társaság érkezett taxival, ami a lopott autótól nem messze állt meg. Az egyik utas odament és kinyitotta a kocsit, de amikor be akart ülni elfogták őt és két társát is.

A 8. kerületi rendőrök a 16 éves F. A.-t, a 21 éves K. Renátót, és a 33 éves Cs. Lászlót jelentős értékre elkövetett orgazdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Negyedik társukat a 48 éves G. Bélát – aki a kocsi kulcsát megtalálta és társainak átadta – jelentős értékre elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették és letartóztatták.

Kiemelt kép: részlet a rendőrség rajtaütéskor készült videójából