Súlyos balesettel indult a hét: a 4-es főúton egy kamion és egy kisteherautó ütközött össze. Az egyik sérülthöz a mentőhelikoptert is riasztották.

Súlyos baleset a 4-es úton

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint hétfőn, a reggeli órákban Kenderes és Kisújszállás között, a 4. számú főút 140. kilométerszelvényében személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tejes útlezárás

Az eddigi információink szerint egy kamion kistehergépkocsival ütközött. A baleset helyszínelését a rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg, a forgalmat Kisújszállás belterületére terelték.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kiesett a járműből a sofőr

Az ütközés következtében a kisteherautó vezetője kiesett a járműből. A helyszínre érkező tűzoltók a súlyosan sérült gépkocsivezetőt látták el elsőként a mentők kiérkezéséig.

Mentőhelikoptert hívtak

Mint kiderült: a balesetben összesen két fő sérült meg, az egyiket mentőhelikopter, míg a másikat mentőautó vitte kórházba.

Áramtalanítás

A kisújszállási tűzoltók a járműveket áramtalanították, a helyszínelés után pedig megkezdődött a romok eltakarítása.  

Súlyosan roncsolódott a kisteherautó

Fotó: Tűzoltóság Kisújszállás

Szétszóródtak a roncsdarabok

Fotó: Tűzoltóság Kisújszállás

A kamion is megsérült

Fotó: Tűzoltóság Kisújszállás

„A legveszélyesebb út”

„Magyarország legveszélyesebb és legrosszabb útja ez. Valamikor ígéret volt arra, hogy korszerűsítik, szélesítik, de sajnos Törökszentmiklósnál megállt ez a terv. Püspökladányig a román kamionok uralják az utat, és mindent félretolnak, ami az útjukban van. Félelmetesek” – írta egy hozzászóló a történtek kapcsán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: Karcag Televízió