Elfogatóparancsot adott ki BRFK a 19 éves Rostás Márk József ellen a pesterzsébeti McDonald’snál történt brutális késelés miatt. A fiatal férfit súlyos testi sértés miatt keresik.

Késelés a parkolóban

Ahogy azt az elsők között megírtuk, késelés történt a 20. kerületi McDonald’s gyorsétterem parkolójában. Két embert megvertek, egyiküket egy bajonettel meg is szúrta az agresszív társaság egyik tagja, vélhetően a frissen a körözési listára került férfi. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Életveszélyes sérülés

A késelés hétfő este történt 20 óra 30 perc körül Pesterzsébeten a Széchenyi utcai Mekinél. A megszúrt 35 éves férfi életveszélyes állapotban került kórházba, társát könnyű sérülésekkel látták el.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ennél a Mekinél történt a bűncselekmény

Forrás: GoogleStreetview

Egy nő miatt vesztek össze

A nyomozás eddigi adatai szerint a verekedés nem spontán alakult ki. Az egyik későbbi sértett kezdeményezte a találkozót a gyorsétterem parkolójában 27 éves haragosával, hogy konfliktusukat – amely egy nő miatt alakult ki – tettleg rendezzék.

36 éves férfit szúrtak meg 

A 36 éves sértett egy barátját hozta magával, őt szúrták meg később, míg ellenlábasa többedmagával érkezett, és a két társaság azonnal egymásnak esett.

Elmenekültek

Az elkövetők autókkal menekültek. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya életveszélyt okozó testi sértés és csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indított nyomozást. Hat feltételezett elkövetőt 24 órán belül azonosítottak és elfogtak – egyikük önként jelentkezett a rendőrségen.

Letartóztatás

A BRFK nyomozói a hat feltételezett elkövetőt június 18-án gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat. Pontos szerepük tisztázása a nyomozás további feladata. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: A körözött férfi – forrás: rendőrség