Temetés közben esett össze az a sírásó, akit a mentők kiérkezéséig a lelkész tartott életben. A Mentőszolgálat gratulált a papnak.

A pap mentette a sírásót

Összeesett egy szabolcsi temetésen az egyik sírásó. A temetést celebráló pap sietett a segítségére és a mentésirányítók segítségével életben tartotta ameddig a mentők meg nem érkeztek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A központból segítettek

A lelkész az instrukciók alapján először megvizsgálta a 60 év körüli férfit, aki nem lélegzett. A helyszínen levők azonnal megkezdték az újraélesztést, amit a perceken belül kiérkező mentők emelt szinten folytattak – írja a mentősök Facebook-oldala.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A mentősök megköszönik

A sírok között dolgoztak a mentősök

Az ellátás még sokáig zajlott a sírok közt, mire az időben megkezdett mellkasi nyomások sikerre vezettek és a férfit végül stabil állapotban szállíthatták kórházba.

Júniusban egy aprósütemény okozott csaknem tragédiát egy esküvőn

Csaknem halállal végződött egy esküvő a Vas megyei településen, amikor egy idősebb vendég félrenyelt egy aprósüteményt. Egy orvos szerencsére a helyszínen volt.

Újra kellett éleszteni egy vendéget

Az orvos azonnal megkezdte a vendég újraélesztést, míg mások mentőt hívtak, akik emelt szinten folytatták az életmentést.

Néhány óráig volt kórházban

A pórul járt vendéget végül stabil állapotban szállították a szombathelyi kórházba, ahonnan néhány óra múlva haza is mehetett.

Az esetről itt olvashat további részleteket

Címlapfotónk:  Norbert Staudt on Unsplash.